De Samsung telefoon met het modelnummer SM-G888N0 is niet de Galaxy X, zo blijkt uit een persbericht van Samsung zelf. Al langere tijd wordt er gesproken over de SM-G888N0 als zijnde de opvouwbare Galaxy X maar dit is niet het geval. De telefoon met het modelnummer SM-G888N0 is een rugged smartphone voor professionals, zo is te lezen in het persbericht over de eerste LTE-Railway Service op een hoge snelheidstrein. Het lijkt erop dat deze telefoon gebruikt gaat worden door spoorwegpersoneel.

SM-G888N0

Afgelopen jaar heeft een telefoon met het modelnummer SM-G888N0 meerdere certificaten ontvangen. Zo kreeg het eerst de Wifi certificatie van de Wi-Fi Alliance en niet lang daarna werd het goedgekeurd door de Bluetooth SIG. Doordat het modelnummer bij kenners onbekend was ontstond het idee dat dit waarschijnlijk de Galaxy X moest zijn; de opvouwbare telefoon van Samsung. Het modelnummer was namelijk met geen enkele andere serie van de producent in verband te brengen. Vervolgens werd het model ook nog eens gecertificeerd door het Koreaanse NNRA wat in lijn was met de geruchten over de Galaxy X dat het alleen in Zuid-Korea uitgebracht zou worden. Eerdere geruchten spraken over een kleine introductie in het thuisland met 100.000 exemplaren. Jammer genoeg lijkt het er sterk op dat de SM-G888N0 niet de opvouwbare smartphone is.

Galaxy X

De Galaxy X is de verwachte telefoon met flexibel display waar Samsung al jaren aan werkt. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft de technologie in huis waardoor het wachten is op een officiële presentatie. Al jaren wordt er over de opvouwbare smartphone geschreven en verschijnen patenten aan de lopende band maar tot nu toe is deze smartphone nog niet gepresenteerd. Met het nieuws van vandaag lijkt het erop dat we nog even moeten wachten voor we kennis kunnen maken met de eerste opvouwbare telefoon van Samsung. De eerstvolgende Samsung smartphones die verwacht worden zijn de Samsung Galaxy S9 en S9+. De twee vlaggenschip modellen worden mogelijk tijdens het MWC 2018 onthuld dat eind februari plaatsvindt.

samsungG888

Bron: Samsung