Nieuwe telefoons

Nieuwe mobiele telefoons volgen elkaar snel op. Iedere maand, en soms meerdere keren per maand, wordt er een nieuw model op de Nederlandse markt gebracht. Als je eenmaal een gloednieuwe mobiele telefoon hebt gekocht dan zit je voor een tijdje gebeiteld, maar ondertussen komen er veel nieuwe toestellen uit. Tegen de tijd dat je weer een nieuwe telefoon nodig hebt loopt je kennis ver achter op de razendsnelle ontwikkelingen. Op de hoogte blijven van de kersverse modellen is niet te doen als je er de interesse of tijd niet voor hebt. En niet iedereen heeft immers een hobby dat volledig om mobiele telefoons draait. Daarom hebben we bij Mobielkopen.net een eenvoudig overzicht met de laatste telefoons die uitgebracht zijn in Nederland. In het up-to-date overzicht zijn de meeste recente mobiele telefoons van dit moment te vinden:

Nieuwste telefoons in Nederland

 • Samsung Galaxy Note 10

  9 uit 10 beoordeling

  De Samsung Galaxy Note 10 kopen? De Galaxy Note 10 is samen met de Galaxy S10 een van de vlaggenschipmodellen voor het jaar 2019. Met een fonkelnieuw ontwerp, uitmuntende batterij en een reeks nieuwe features is dit de stylus-smartphone die je wilt hebben. Het heldere beeld wordt weergegeven op het 6.3-inch Infinity Display terwijl op de achtergrond de Exynos 9825 processor en 8GB RAM voor de rekenkracht zorgen. Foto’s en video’s maak je met de 12 + 16 + 12 MP triple-camera aan de achterzijde en de 12 MP camera aan de voorkant.

 • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  9 uit 10 beoordeling

  De Samsung Galaxy Note 10 Plus kopen? De Galaxy Note 10+ is samen met de Note 10 een van de vlaggenschipmodellen voor het jaar 2019. Met een nieuw ‘punch-hole’-ontwerp, quad-camera en nog dunnere schermranden is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de 6.8-inch Galaxy Note 10 Plus een topper in z’n klasse. Met de Exynos 9825 processor en 12GB RAM heb je bovendien een smartphone met de beste specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 12 + 16 + 12 MP triple-camera.

 • Samsung Galaxy Xcover 4S

  8 uit 10 beoordeling

  De Samsung Galaxy Xcover 4S kopen? De Galaxy Xcover 4S is het nieuwste model in de ultrasterke serie smartphones. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en een reeks nieuws functies is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Exynos processor en 3GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 16 MP camera.

 • OnePlus 7

  9 uit 10 beoordeling

  De OnePlus 7 kopen? Dit is de flagship-killer voor het jaar 2019, afkomstig van het populaire OnePlus. Met een helder scherm, krachtige specificaties en een herkenbaar design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de OnePlus 7 een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 855-processor en 6GB RAM hoef je je geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de formidabele dual-camera.

 • Honor 20 Pro

  9 uit 10 beoordeling

  De Honor 20 Pro kopen? De Honor 20 Pro is het vlaggenschipmodel, voorzien van alles waar je van droomt. Er is een nieuw ontwerp, in-screen frontcamera, Kirin 980-chipset, 8GB RAM en ook nog eens een forse 4000 mAh batterij. Dit alles wordt in de Honor 20 Pro gecombineerd met een quad-camera voor het maken van de beste foto’s, vanuit alle denkbare hoeken.

 • OnePlus 7 Pro

  9 uit 10 beoordeling

  De OnePlus 7 Pro kopen? Dit is de flagship-killer voor het jaar 2019, afkomstig van het populaire OnePlus. Met een groot 6.67-inch scherm, pop-up frontcamera en krachtige specificaties is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de OnePlus 7 Pro competitief en doet het de naam eer aan. Met de Snapdragon 855-processor en 8GB RAM hoef je je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 48 MP triple-camera.

 • Motorola One Vision

  9 uit 10 beoordeling

  De Motorola One Vision kopen? De One Vision gaat mee met de tijd. Het is de eerste Moto-smartphone met een in-screen camera, waardoor je kunt genieten van een full-screen ontwerp. Met een nieuw ontwerp, goede camera’s en een nieuwe features is dit de smartphone die je wilt hebben. Wat betreft de specificaties is er ook niets te klagen. Er is een krachtige Samsung Exynos 9610-chipset aanwezig dat wordt bijgestaan door 4GB RAM en 128GB opslagruimte. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 48 + 5 MP dualcamera en 25 MP frontcamera.

 • Huawei P Smart Z

  9 uit 10 beoordeling

  De Huawei P Smart Z kopen? De Huawei P Smart Z is eerste smartphone met pop-up camera van het bedrijf. Met een nieuw “Ultra FullView” display, grote batterij en een nieuw ontwerp is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Kirin 710-processor en 4GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 16 + 2 dual-camera.

 • Honor 20

  9 uit 10 beoordeling

  De Honor 20 kopen? De Honor 20 is het topmodel van Honor voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en een reeks nieuwe functies is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Kirin 980-processor en 6GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 48 + 16 + 2 + 2 MP quad-camera.

 • Oppo Reno 10x Zoom

  9 uit 10 beoordeling

  De Oppo Reno 10x Zoom kopen? De high-end Reno smartphone met 10x Zoom-camera is het nieuwe vlaggenschipmodel van het Chinese Oppo. Met een vers ontwerp, forse batterij, krachtige chipset en nieuwe features is dit de smartphone die je wilt hebben. Voorzien van de Snapdragon 855 processor, 8GB RAM en 256B opslagcapaciteit is dit model voorzien van alle onderdelen die snelheid garanderen. En deze kwaliteit zien we ook terug in de foto- en videokwaliteit van de triple-camera en 16 MP pop-up selfiecamera.

 • Samsung Galaxy A80

  9 uit 10 beoordeling

  De Samsung Galaxy A80 kopen? De Galaxy A80 is het topmodel van de A-serie. Geen inkeping in het scherm en ook geen gat voor de frontcamera. Het full-screen ontwerp met roterende camera is innovatief én een primeur in Samsung’s assortiment. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en een reeks nieuws features is dit de smartphone die je wilt hebben. Ook heb je met de Exynos processor, 8GB RAM en 128GB opslagruimte een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 48 + 8 MP roterende slider-camera met dieptesensor.

Nieuwe mobiele telefoon kiezen

Smartphones staan in het midden van het podium in ons dagelijks leven. De vraag naar kwalitatieve mobiele telefoons met out-of-the-box features neemt nog steeds exponentieel toe. Toonaangevende fabrikanten zoals Samsung, Apple, Sony en Huawei beseffen dit als geen ander. Sensationele functionaliteiten die niet geëvenaard kunnen worden door de andere fabrikanten maken het verschil. Met zoveel modellen waar je uit kunt kiezen is geen simpele keuze. Ieder jaar worden de specificaties beter. Dat geldt niet alleen voor de bekende merken maar voor alle smartphone merken. De technologie gaat snel vooruit.

Weet je niet welke mobiele telefoon je nu moet kiezen? Je bent niet de enige. Hoe meer keuze je hebt, hoe moeilijker het is om een keuze te maken. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Op deze pagina worden alle recente mobiele telefoons vermeld die in Nederland verkrijgbaar zijn. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar nieuw toestel dan is Mobielkopen.net de juiste bestemming.

Betere specificaties, meer mogelijkheden

Weet je nog dat je de gemiddelde televisie niet in je eentje kon tillen? Inmiddels is de flatscreentelevisie ingeburgerd alsof het de normaalste zaak van wereld is. Daar zouden de Nederlanders 50 jaar geleden niet over kunnen dromen. En net zoals televisies heeft de mobiele telefoon een vergelijkbare route gelopen. Van de oude Philips Diga en de Motorola Razr tot de eerste iPhone en nu de eerste opvouwbare smartphone; tijden veranderen, net als de mobiele telefoon.

In vergelijking met de eerste mobiele telefoon, die begin jaren 90 in schappen kwam te liggen, zijn er honderden functies bijgekomen. De huidige generatie smartphones zijn voorzien van alle gemakken. Bellen en sms’en heeft plaatsgemaakt voor appen en FaceTimen. Gezichtherkenning, (in-display) vingerafdrukscanners, (reverse) draadloos opladen, quad-camera; noem het maar op en het is tegenwoordig een smartphonefeature. En dit lijkt niet op te houden.

Een werkgeheugen van 3GB was twee jaar geleden nog een unieke eigenschap. Vandaag de dag is een toestel met 4GB, 6GB of zelfs 8GB werkgeheugen geen uitzondering meer. Het blijft niet alleen bij het werkgeheugen; alles wordt sneller, efficiënter, krachtiger en beter. Het display wordt scherper, de videokwaliteit gaat omhoog, processors worden sneller en mobiele telefoons krijgen meer opslagruimte. Allemaal dankzij de snelle ontwikkelingen die de nieuwste telefoons doormaken. En als je even niet oplet is de prijs alweer gedaald, om plaats te maken voor wéér een nieuw model. Dit nieuwe model vind je hier op deze pagina met de meest recente smartphones die in Nederland beschikbaar zijn.