Nieuwe telefoons

Nieuwe mobiele telefoons volgen elkaar snel op. Iedere maand, en soms meerdere keren per maand, wordt er een nieuw model op de Nederlandse markt gebracht. Als je eenmaal een gloednieuwe mobiele telefoon hebt gekocht dan zit je voor een tijdje gebeiteld, maar ondertussen komen er veel nieuwe toestellen uit. Tegen de tijd dat je weer een nieuwe telefoon nodig hebt loopt je kennis ver achter op de razendsnelle ontwikkelingen. Op de hoogte blijven van de kersverse modellen is niet te doen als je er de interesse of tijd niet voor hebt. En niet iedereen heeft immers een hobby dat volledig om mobiele telefoons draait. Daarom hebben we bij Mobielkopen.net een eenvoudig overzicht met de laatste telefoons die uitgebracht zijn in Nederland. In het up-to-date overzicht zijn de meeste recente mobiele telefoons van dit moment te vinden:

Nieuwste telefoons in Nederland

Nieuwe mobiele telefoon kiezen

Smartphones staan in het midden van het podium in ons dagelijks leven. De vraag naar kwalitatieve mobiele telefoons met out-of-the-box features neemt nog steeds exponentieel toe. Toonaangevende fabrikanten zoals Samsung, Apple, Sony en Huawei beseffen dit als geen ander. Sensationele functionaliteiten die niet geëvenaard kunnen worden door de andere fabrikanten maken het verschil. Met zoveel modellen waar je uit kunt kiezen is geen simpele keuze. Ieder jaar worden de specificaties beter. Dat geldt niet alleen voor de bekende merken maar voor alle smartphone merken. De technologie gaat snel vooruit.

Weet je niet welke mobiele telefoon je nu moet kiezen? Je bent niet de enige. Hoe meer keuze je hebt, hoe moeilijker het is om een keuze te maken. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Op deze pagina worden alle recente mobiele telefoons vermeld die in Nederland verkrijgbaar zijn. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar nieuw toestel dan is Mobielkopen.net de juiste bestemming.

Betere specificaties, meer mogelijkheden

Weet je nog dat je de gemiddelde televisie niet in je eentje kon tillen? Inmiddels is de flatscreentelevisie ingeburgerd alsof het de normaalste zaak van wereld is. Daar zouden de Nederlanders 50 jaar geleden niet over kunnen dromen. En net zoals televisies heeft de mobiele telefoon een vergelijkbare route gelopen. Van de oude Philips Diga en de Motorola Razr tot de eerste iPhone en nu de eerste opvouwbare smartphone; tijden veranderen, net als de mobiele telefoon.

In vergelijking met de eerste mobiele telefoon, die begin jaren 90 in schappen kwam te liggen, zijn er honderden functies bijgekomen. De huidige generatie smartphones zijn voorzien van alle gemakken. Bellen en sms’en heeft plaatsgemaakt voor appen en FaceTimen. Gezichtherkenning, (in-display) vingerafdrukscanners, (reverse) draadloos opladen, quad-camera; noem het maar op en het is tegenwoordig een smartphonefeature. En dit lijkt niet op te houden.

Een werkgeheugen van 3GB was twee jaar geleden nog een unieke eigenschap. Vandaag de dag is een toestel met 4GB, 6GB of zelfs 8GB werkgeheugen geen uitzondering meer. Het blijft niet alleen bij het werkgeheugen; alles wordt sneller, efficiënter, krachtiger en beter. Het display wordt scherper, de videokwaliteit gaat omhoog, processors worden sneller en mobiele telefoons krijgen meer opslagruimte. Allemaal dankzij de snelle ontwikkelingen die de nieuwste telefoons doormaken. En als je even niet oplet is de prijs alweer gedaald, om plaats te maken voor wéér een nieuw model. Dit nieuwe model vind je hier op deze pagina met de meest recente smartphones die in Nederland beschikbaar zijn.