Dankzij Samsung zelf zijn een aantal live-foto’s van de Galaxy A30 en A50 online verschenen. Van de nieuwe A-serie zijn dit de eerste modellen die verwacht worden. De afgelopen weken is er al gedetailleerde informatie gelekt over de verwachte modellen, waaronder de specificaties, maar nu zijn ook de eerste live-foto’s van de twee modellen te bekijken.

Samsung Galaxy A30 en A50

Zoals de namen al aangeven zijn de twee modellen onderdeel van de A-serie, dat in 2019 een compleet ander uiterlijk krijgt dan de 2018 voorgangers. Om de concurrentie te lijf te gaan wordt het ontwerp van de A-serie gewijzigd om aan de vraag te voldoen. Voor de A-serie betekent dit een ander display, zoals het bedrijf zelf eerder al aankondigde. Dit is het Infinity-U display, met een inkeping aan de bovenzijde in de vorm van een U. Het formaat is voor beide toestellen hetzelfde, met een grootte van 6.4 inch en FullHD+ resolutie. De overeenkomsten zijn verder terug te vinden in de 4000 mAh batterij, afmetingen en kleuren. Voor de twee A-modellen heeft Samsung gekozen voor de kleuren wit, zwart en blauw. De zwarte en blauwe kleuren worden in de live-foto’s getoond.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Live-foto’s Galaxy A30 en A50

Het lijkt erop dat smartphonefabrikanten steeds minder hun best doen om de toestellen geheim te houden. Samsung heeft namelijk zelf een aantal handleidingen online gezet waarin de live-foto’s van de Galaxy A30 en A50 te vinden zijn. Daarop is te zien dat de Galaxy A30 voorzien is van een dual-camera terwijl de Galaxy A50 over een triple-camera beschikt, net als de Galaxy S10. Bovendien heeft de Galaxy A50 een in-display vingerafdrukscanner maar de Galaxy A30 niet. Deze is bij de Galaxy A30 gewoon aan de achterzijde te vinden. Dit zijn de foto’s van de Galaxy A30 en A50.

a30 a50

De nieuwe A-serie wordt nog deze maand verwacht. In tegenstelling tot de M-serie, met de M10, M20 en M30, zijn de specificaties van de A-serie wat beter. Dit gaan we waarschijnlijk dus ook terugzien in de adviesprijzen. Over de Nederlandse prijzen is op dit moment nog niets bekend. Of de Galaxy A30 en A50 naar Nederland komen is ook nog niet bevestigd.