Met nog iets minder dan een week te gaan voor de Galaxy Note10-serie wordt gepresenteerd, is er nog maar weinig dat geheim is gebleven. Inmiddels zijn de persfoto’s gelekt, is de Galaxy Note 10 in een live-setting gespot en zijn de specificaties online verschenen. Er is dus maar weinig dat we nog niet weten, hoewel Samsung ongetwijfeld nog wat nieuws te melden heeft tijdens de presentatie.

Drie kleuren

Over de kleuren van de Galaxy Note 10 en Note 10+ zal in ieder geval niets nieuws kunnen zeggen. Want alle kleuren zijn inmiddels ook bekend geworden, bevestigd door een aantal persafbeeldingen waarin de smartphones in alle beschikbare kleuren te zien zijn.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

De onderstaande afbeeldingen van de Note 10 en de Note 10+, afkomstig van de betrouwbare tipgever EVleaks, tonen beide smartphones in drie kleuren: Aura Black, Aura Glow en Aura White. Afgaande op wat de afbeeldingen tonen komt dit neer op een zwart model (Black), een grijs/blauwe versie (Glow) en een wit model (White). Er zijn overigens nog geruchten en beelden van een roze versie, alleen wordt voor dit model niet verwacht dat het in Nederland verkocht gaat worden.

Galaxy Note 10

note 10 kleuren

Galaxy Note 10+

note 10 plus kleuren

Van de officiële persrenders voor de Galaxy Note 10 en Note 10+ tot de livebeelden van deze laatste versie, er is op dit moment vrijwel niets meer te onthullen. Maar toch kijkt iedereen uit naar de officiële onthulling, omdat dit niet alleen het moment is dat de adviesprijs wordt bekendgemaakt, ook horen we dan wanneer de release plaatsvindt. En aangezien de iPhone 11 en iPhone 11 Max ook volgende maand worden onthuld, is het voor Samsung belangrijk om de Note 10-serie zo snel mogelijk op de markt te krijgen. Al is het maar alleen om potentiële iPhone-kopers over te halen om voor de Note 10 te kiezen. De presentatie van de Samsung Galaxy Note 10-serie vindt plaats op woensdag 7 augustus.