Met de introductie van de Galaxy S10-serie legt Samsung wederom de lat een stukje hoger. Voorzien van de allerlaatste technologieën pakt het groot uit met de Samsung Galaxy S10, Galaxy S10e en natuurlijk de Galaxy S10+. Als we naar de adviesprijzen kijken dan is meteen duidelijk welk model de beste specificaties heeft; de Galaxy S10+. Met een adviesprijs van minimaal 999 euro, afhankelijk van het model dat je kiest, is het de duurste versie van de S10-modellen. De nieuwe Plus-versie van de Galaxy-S is kleiner en lichter maar ook krachtiger, sneller en uitgerust met betere onderdelen. Dit alles verpakt in een behuizing die verkrijgbaar in een zestal moderne kleuren.

Samsung Galaxy S10+ vs Galaxy S9+

De nieuwe vlaggenschiplijn combineert innovaties op het gebied van display, camera en prestaties om je het beste van het beste te bieden. De stap van de Galaxy S8+ naar de Galaxy S9+ was niet bijzonder groot maar voor de Galaxy S10+ heeft Samsung een stap extra gezet. Met het Infinity-O display krijg je meer beeld voor je geld, er is een dual-selfiecamera, een triple hoofdcamera maar ook is het display groter van formaat terwijl de totale lengte van de smartphone afgenomen is. Dan hebben we het nog niet eens over de Exynos 9820 chipset, 12GB RAM en 512GB opslagruimte van de duurste variant. Al met al een bijzondere smartphone, maar wat is nu het verschil met de Galaxy S9+?

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Stel dat je twijfelt tussen de twee modellen, dan vraag je je waarschijnlijk af wat de verschillen zijn. De eerste Samsung Galaxy S10+ abonnementen worden al verkocht, dus als je snel wilt weten welke van de twee je moet kiezen dan is een snelle vergelijking vereist. Gelukkig helpt Samsung een handje door een infographic beschikbaar te stellen. Dit is de infographic met de specsvergelijking van de Samsung Galaxy S10+ en Galaxy S9+ modellen: