De onaangekondigde Samsung Galaxy Note 8 smartphone is vandaag opgedoken op de Oostenrijkse Samsung website. De support pagina van een smartphone met het modelnummer SM-N950F/DS is online gezet. Zoals eerdere geruchten ons vertellen is dit waarschijnlijk de Samsung Galaxy Note 8: de internationale dual-sim versie. De support pagina geeft ons jammer genoeg niet meer informatie over de specificaties van de smartphone. Het geeft alleen aan dat de Samsung smartphone er daadwerkelijk aan zit te komen. Normaal gesproken wordt de support pagina vlak voor of vlak na de presentatie online gezet. Eerder deze maand dook de smartphone met hetzelfde modelnummer al op bij de FCC en op de website van een Koreaanse retailer.

Update: Nederlandse support pagina Note 8 is ook online

Een hekel aan je datalimiet?

Onbeperkt internet, sms en bellen bij Tele2

BE/NL

De support pagina is ook online verschenen op de Nederlandse en Belgische website van Samsung. Dit is de bevestiging die we nodig hebben: de Samsung Galaxy Note 8 komt ook naar de Benelux.

Specificaties

De laatste geruchten vertellen ons dat het toestel een 6.3 inch Super AMOLED QHD display heeft met 18.5:9 beeldverhouding. De opslagruimte ligt op 64GB met microSD ondersteuning, er is een 3300 mAh accu en voor het eerst krijgt een Samsung smartphone een dubbele camera. Foto’s en video’s schiet je met deze 12 megapixel dual-camera of met de 8 megapixel camera aan de voorzijde.

Zoals je mag verwachten van een vlaggenschip model van Samsung is de Galaxy Note8 al verschillende keren onderwerp van gesprek geweest in de media. Met nog slechts enkele weken te gaan is het wachten op de officiële onthulling van de smartphone met S-pen. Eerdere gelekte informatie vertelt ons dat de smartphone vanaf 15 september in Korea verkrijgbaar is. Op dit moment is het nog niet bekend of en wanneer de smartphone in Nederland verkrijgbaar is.

Note 8 support

Bron: Samsung AT
Bron 2: Samsung NL