Nu de eerste opvouwbare telefoons zijn gepresenteerd is het wachten op de concurrenten. Samsung’s Galaxy Fold wordt in mei verkocht en de Mate X van Huawei volgt niet veel later. Maar ook Motorola staat op het punt om een opvouwbare telefoon te introduceren. De fabrikant blaast een oude naam nieuw leven in, de 2019-versie van de Motorola Razr is op komst. Het gaat deze keer niet om een eenvoudige klaptelefoon, maar ook een moderne variant met flexibel scherm. Nieuwe informatie over de Motorola Razr is dankzij XDA-developers uitgelekt waardoor we meer weten over de specificaties.

“Voyager”

Ten eerste is het logo van de 2019 Motorola Razr uitgelekt. Dit bevestigt de terugkeer van de Motorola Razr, hoewel op dit moment niet duidelijk is wat de exacte productnaam wordt. Volgens stukje code zou de smartphone de codenaam “Voyager” dragen. Het primaire scherm van het apparaat is 6.20 inch met een resolutie van 876 × 2142 pixels. Aan de buitenzijde is een tweede scherm, net als bij de Galaxy Fold, waarvan de resolutie 600 × 800 pixels is. Het exacte formaat van dit kleinere scherm is niet bekend.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Snapdragon 710 chipset

Voor de rekenkracht bouwt de nieuwe Razr op de Snapdragon 710 chipset, een octa-core processor met een kloksnelheid van 2.2 GHz max. Daarbij zijn er twee varianten in werkgeheugen en opslagruimte. De Motorola Razr wordt geleverd met 4 of 6GB RAM en 64 of 128 GB opslag. De specificaties tonen bovendien een 2730 mAh batterij, hoewel deze informatie misschien gedateerd is. Tenslotte zijn drie verschillende kleuren bekend voor het apparaat: wit, zwart en goud. Om het samen te vatten zijn dit de specificaties van de opvouwbare Razr, waarvan nog niet bekend is of het naar Nederland komt:

  • Processor: Qualcomm Snapdragon 710
  • RAM: 4/6GB
  • Opslagruimte: 64/128GB
  • Batterij: 2.730 mAh
  • Primaire Display: 6.20 inch 876×2142 pixels
  • Secundaire Display: 600×800 pixels
  • Kleuren: White, Black, Gold

motorola razr