De trend van het voorkantvullende scherm houdt niet op. Nadat Samsung dit jaar al verschillende modellen met het zogenoemde Infinity Display gelanceerd heeft lijkt het erop dat ook de A-serie over dit type scherm zal beschikken. Nu de high-end modellen allemaal over een groter display beschikken is het tijd voor de middenklassers. Niet lang geleden bracht LG ook al een goedkopere versie van de G68 uit met dit type scherm, genaamd de LG Q6.

Anders dan Infinity

Een gebruiker van Weibo, die het vaker bij het rechte eind heeft gehad, laat een aantal nieuwe renders zien van de aankomende Galaxy A5 (2018). Op de renders is de Galaxy A5 (2018) te zien met het voorkantvullende scherm. Hoewel het design veel op dat van de Galaxy S8 lijkt is er een verschil te zien aan de randen. De randen zijn niet gebogen zoals bij de Galaxy S8 maar deze zijn recht, waardoor het toestel veel op de LG G6 lijkt. Ook is de Bixby button aanwezig aan de zijkant van het toestel.

Galaxy A5 (2018)

Er is op dit moment nog niet veel bekend over de nieuwe A-serie van Samsung. Het enige dat we weten is dat het modelnummer SM-A530 is, dat het toestel getest is met de Qualcomm Snapdragon 660 chipset en 6GB RAM. Of dit ook de uiteindelijke versie wordt is nog niet bekend. De nieuwe A-serie van Samsung wordt begin volgend jaar verwacht. In de komende maanden zullen we ongetwijfeld meer horen over de specificaties van de nieuwe toestellen.