Alles wijst erop dat Samsung de nieuwste Galaxy Note-versie in augustus wordt onthuld. Volgens hardnekkige geruchten worden de Samsung Galaxy Note 10 en een grotere variant op 10 augustus gepresenteerd. Maar dit betekent niet dat de smartphones direct erna in de schappen liggen. De Samsung Galaxy Fold is daar het voorbeeld van, dat maanden na de presentatie nog steeds niet geleverd wordt. Gelukkig lijkt het erop dat potentiële kopers van de Samsung Galaxy Note 10 niet zo lang hoeven te wachten. Uit een gelekte screenshot van de marketingkalender van Amerikaanse provider Verizon valt op te maken dat de releasedatum van de Samsung Galaxy Note 10 in de derde week van augustus ligt.

Verizon marketingkalender

Op Twitter heeft de bekende leaker Evan Blass een screenshot van de Verizon-marketingkalender gedeeld. Daarop is niet alleen de Google Pixel 3a-lancering te zien, maar ook de lanceringen van de Samsung Galaxy Note 10, de 2019 iPhone en de Google Pixel 4. Het gaat waarschijnlijk om lanceringen door Verizon zelf waarmee het de releasedatum bevestigt van al deze modellen, oftewel de datum waarop de smartphones te koop zullen zijn.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Releasedatum Samsung Galaxy Note 10

Als de release van de Samsung Galaxy Note 10 in de derde/vierde week van augustus plaatsvindt, kiest Samsung naar verwachting voor een dag tussen 19 augustus en 23 augustus. Normaal gesproken zijn de Galaxy Note-modellen redelijk snel na de presentatie verkrijgbaar. Met een officiële introductie op 10 augustus is een dergelijke datum in de derde of vierde week niet eens zo gek. Of de release van de Samsung Galaxy Note 10-modellen in Nederland op dezelfde datum horen we pas later, als de smartphone officieel is aagekondigd.

verizon

Nieuwe iPhone

De Verizon kalender geeft bovendien informatie over de releasedatum van de nieuwste iPhone. Volgens de kalender wordt de nieuwe iPhone vanaf eind september verkocht. Als Apple de normale planning aanhoudt, dan wordt de nieuwe iPhone XI, of hoe dit model ook mag heten, begin september gepresenteerd om enkele weken later in de schappen te liggen. Verder toont de screenshot ook de lancering van de Google Pixel 4 die midden oktober beschikbaar zal zijn.