De Razer Phone 2 is op komst zo wordt bevestigd door een gelekte persafbeelding. Nadat het bedrijf eerder al vertelde dat er een opvolger van de originele Razer Phone komt is nu bekend geworden dat het nieuwe model niet veel van het eerste model afwijkt. Dit wordt aangetoond door een vergelijking door Androidheadlines. Een vergelijking van de twee smartphones naast elkaar laat zien dat het uiterlijk vrijwel identiek is. Liefhebbers van de eerste gaming smartphone van het bedrijf hoeven hierdoor niet te rekenen op een grote wijziging.

Identiek?

Wie een snelle blik werpt op de persafbeeldingen van de eerste en aankomende versies van de Razer ziet geen enkel verschil. De wallpaper is het enige dat de twee toestellen op het eerste gezicht onderscheidt. Afgaande op de afbeeldingen dan zijn de zijranden van het scherm bij de nieuwe versie zelfs iets groter dan bij de originele versie. Dit is opmerkelijk te noemen, aangezien fabrikanten er tegenwoordig alles aan doen om deze randen juist te minimaliseren. De randen aan de onder- en bovenkant lijken wel iets kleiner te zijn geworden. Toch zijn deze onder- en bovenranden alles behalve klein te noemen. Het beeldscherm houdt bovendien dezelfde beeldverhouding van 16:9.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Verwachte specs

Hoewel het ontwerp veel op de voorganger lijkt gaat het voornamelijk om de technologie in de telefoon. De Razer Phone is namelijk toch niet voor het grote publiek bedoeld maar voor de fanatieke gamer. Dit is een geheel andere doelgroep die andere wensen en eisen heeft. Voor gaming is de kwaliteit van het display immers van belang en de hardware moet krachtig genoeg zijn. Van binnen wordt de Snapdragon 845 SoC verwacht dat bijgestaan wordt door 8 GB RAM en tot 512 GB aan opslagruimte.

De persafbeelding toont een datum dat mogelijk de releasedatum van de smartphone is. Mogelijk dat Razer op 10 oktober na bijna een jaar de Razer Phone 2 gaat onthullen.

ah razer phone 2