Het duurt niet lang meer voor we de laatste toevoegingen aan de Galaxy S-lijn mogen verwelkomen. Er is al veel gesproken over de nieuwe toestellen en ook hebben we al veel accessoires voorbij zien komen. In december werd een lijst met Galaxy S9 accessoires onthuld waarbij een nieuwe cover werd vermeld; de Hyperknit Cover. De standaard Clear View Cover, LED Flip Wallet, Silicon Cover, Protective Standing Cover en de Alcantara Cover; deze kennen we allemaal al maar de Hyperknit Cover nog niet. Van deze nieuwe cover hebben we nu de eerste afbeeldingen gevonden.

Hyperknit Cover

Vorig jaar heeft Samsung de naam Hyperknit vastgelegd maar verder wisten we niet veel over deze nieuwe cover. Het lijkt erop dat de case van een soort leer of rubber gemaakt is met een ribbelig oppervlak. Op dit moment is nog niet bekend van welk materiaal de cover in werkelijkheid gemaakt is. De adviesprijs voor deze nieuwe cover is €29.90 in Europa, zo blijkt uit de prijsstelling van de retailer die de afbeeldingen online heeft gezet. De Hyperknit Cover komt beschikbaar in de kleuren grijs en rood. Van de grijze variant zijn dit de officiële afbeeldingen:

hyperknit-cover-galaxy-s9hyperknit-cover-galaxy

Back cover

De Hyperknit Cover is niet de enige Galaxy S9 accessoire dat door de retailer online geplaatst is. Deze Back covers voor de Galaxy S9 zijn ook vroegtijdig online geplaatst, net als de Silicon Cover in de kleuren grijs en blauw. De Silicon Covers worden hieronder getoond voor de Galaxy S9 en de S9+. Het is geen verrassing meer maar op deze afbeeldingen is duidelijk het verschil te zien op cameragebied. De Galaxy S9+ wordt met een dual-camera uitgebracht terwijl de Galaxy S9 over een enkele camera beschikt. Dit verklaart het verschil in de openingen aan de achterzijde.
Back cover
Silicon covers

View covers

In een video van MobileFun zijn onlangs twee andere accessoires voor de Galaxy S9 onthuld. De video toont de nieuwe View en S View Covers in een uitgebreide review. Het gaat ook in deze review om de officiële cases van Samsung die bedoeld zijn voor de Galaxy S9. Het voordeel van officiële cases zoals deze is dat ze tot in detail aansluiten op de smartphone. Bekijk de review van de nieuwe View covers hieronder:

Onderstaand de cases en kleuren die verwacht worden voor de Galaxy S9 line-up. Deze informatie over de cases werd eind vorig jaar gedeeld door SamMobile. In vergelijking met vorig jaar is er straks ook een rode Alcantara versie te koop. Dit zijn de kleuren en cases:

  • Alcantara Cover – black, blue, mint, red
  • Clear View Cover – blue, gold, purple
  • LED Flip Wallet – purple
  • Hyperknit Cover – red, gray
  • Protective Standing Cover – black, silver
  • Silicon Cover – blue, gray, pink

De Galaxy S9 en S9+ worden op 25 februari gepresenteerd, een dag voor het Mobile World Congress van start gaat. Onlangs zijn ook de kleuren van de toestellen zelf bekendgemaakt. Dit jaar heeft Samsung gekozen voor de kleuren Midnight Black, Lilac Purple, Titanium Gray en Coral Blue. Mocht er geen gepaste kleur tussen zitten dan weet je nu welke cover je moet kopen als je een voorkeur voor een andere kleur hebt.

Bron: quickmobileshop