Een handvol afbeeldingen zijn gelekt van de 2019-versie van de Motorola Razr; het verwachte toestel met het opvouwbare scherm. De afbeeldingen zijn gisteren gelekt via het Chinese sociale netwerk Weibo waarna de beelden nu de wereld overgaan. Op de beste afbeelding van de smartphone leunt de Razr nonchalant tegen de verpakking, waardoor we een goede inschatting kunnen maken van het ontwerp van de smartphone.

Motorola Razr

De Motorola Razr is een van de iconische mobiele telefoons uit het tijdperk van de klaptelefoons. Waar het klassieke model uitgerust was met een klein display en toetsenbord beschikt de 2019-versie over een flexibel scherm en blijft het toetsenbord achterwege. Het is dan nog steeds een klaptelefoon, alleen dan wel eentje met een flexibel display. Met dit ontwerp krijgt de nieuwe Razr uitgeklapt een langwerpige vorm, ingeklapt heeft het een kleine omvang waardoor je het makkelijker bij je kunt dragen. Terwijl de Samsung Galaxy Fold en Huawei Mate X horizontaal gevouwen wordt de Motorola Razr dus verticaal gevouwen.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Meer dan genoeg accessoires

Op de afbeeldingen, die meer op screenshots uit een video lijken, is de Motorola Razr te zien maar ook een groot aantal accessoires. Ten eerste zien we de doos waarin de smartphone vermoedelijk geleverd wordt. Deze aantrekkelijk verpakking biedt voldoende plek voor alle accessoires die meegeleverd worden, waaronder een draadloze oplader, oordopjes, USB-A naar USB-C oplaadkabel, een adapter en een adapter voor USB-C naar 3.5 mm.

De afbeeldingen lijken in overeenstemming te zijn met de geruchten die tot nu toe zijn verspreid. Bovendien komen de afbeeldingen akelig dicht in de buurt van de illustraties in de patenten. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat dit daadwerkelijk de Motorola Razr is, hoewel dit met zekerheid te zeggen valt. Het zijn namelijk geen officiële afbeeldingen die door Motorola zelf zijn verspreid. Hierdoor is het dus altijd mogelijk dat een getalenteerde designer een concept heeft gemaakt. Desalniettemin geven de beelden ons een goed idee van hoe de 2019-versie van de Motorola Razr met opvouwbaar scherm eruit kan komen te zien.

Motorola Razr 2