Volgende maand gaat het Mobile World Congress 2019 van start. Een van de partijen die aanwezig zal zijn is het Chinese ZTE. Naar verwachting zal ZTE een aantal nieuwe modellen presenteren tijdens dit evenement. Mogelijk introduceert het bedrijf de Axon 10 Pro, aangezien dit model afgelopen nacht getest is bij benchmarking website Geekbench.

ZTE Axon 10 Pro benchmark

Een smartphone met het modelnummer ZTE A2020 Pro is enkele uren geleden getest bij Geekbench. Dit modelnummer verwijst vermoedelijk naar de opvolger van de Axon 9 Pro. Dit model werd augustus vorig jaar voor het eerst getest en draagt het modelnummer ZTE A2019G Pro. Gezien het modelnummer ZTE A2020 Pro van de geteste smartphone gaat het dus om de ZTE Axon 10 Pro, of hoe dit model ook genoemd mag worden.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Wat vooral opvalt in de resultaten van benchmark is de hoge score. De recente benchmark van de ZTE A2020 Pro toont een hoge score van 10762 in de multi-core en 3824 in de single-core. Daarbij wordt vermeld dat het moederbord ‘pine’ heet. Met de score zijn de prestaties te vergelijken met andere Snapdragon 855 smartphones zoals de Samsung Galaxy S10. Zoals het ernaar uitziet is deze high-end smartphone dus ook uitgerust met de Snapdragon 855 van Qualcomm, zoals bevestigd wordt door de ARM Identifier. Bovendien wordt bevestigd dat het over 6GB RAM beschikt. Uit de benchmark komt ook naar voren dat het toestel op Android 9.0 Pie draait.

Meer modellen op komst

De ZTE Axon 10 Pro is niet het enige model dat verwacht wordt. Afgelopen nacht ontving een ander model, de Blade V10, de Wifi-certificatie en ook zijn er tekenen van andere modellen. Zo is er ook een model met de naam “ZTE Blade V10 Vita” ontdekt in de database van Russische instanties en ook is er sprake van een “Blade A3 (2019)” en “Blade A5 (2019)”. Welke van deze modellen volgende maand gepresenteerd gaan worden is nog niet bekend, maar dat ZTE aan een aantal nieuwe modellen werkt is zeker.

zte a2020