Al geruime tijd zijn er geruchten over de vierde generatie van de Moto Z-serie, maar tot op heden heeft Motorola het nieuwe model nog niet geïntroduceerd. Waarschijnlijk duurt het de retailers ook wat te lang, want Amazon heeft de Moto Z4 al te koop gezet op de website. En daar blijft het niet bij.

Foutje..

Er is zelfs al een koper geweest die het onaangekondigde model heeft besteld én ontvangen. De vermelding op de Amazon-website is inmiddels verwijderd en blijkbaar ging het om een foutje, maar het toont wel aan dat de Motorola Moto Z4 zeer binnenkort wordt aangekondigd. En dankzij de vermelding zijn niet alleen de officiële afbeeldingen bekend geworden, maar ook de volledige specificaties.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Specificaties

De Moto Z4 wordt geleverd met een groot 6.4-inch OLED FullVision-scherm met een resolutie van 2340 x 1080 pixels. Dit gaat gepaard met een kleine inkeping, een verkleinde kin (onderkant) en dunne zijkanten. In vergelijking met de Moto G-serie is alles wat verder verfijnd waarbij vooral de randen aanzienlijk dunner zijn. Aan de binnenkant wordt de aanwezigheid van Qualcomm’s mid-range Snapdragon 675-processor bevestigd. Dit is dezelfde chipset als in smartphones zoals Samsung Galaxy A70, Vivo V15 Pro en de Xiaomi Redmi Note 7 Pro; stuk voor stuk middenklassers.

Wat betreft het werkgeheugen heeft Motorola ervoor gekozen om de Moto Z4 uit te rusten met 4GB RAM en voor de opslag van data en meer is er 128GB aan opslagruimte beschikbaar. Dit kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Verder wordt de Moto Z4 vanuit de doos geleverd met Android 9 Pie, gecombineerd met de eigen interface van Motorola. Er is een 3.600 mAh-batterij die 15W TurboPower snel opladen ondersteunt en ook is er bij dit model ondersteuning voor Moto Mods.

Aan de achterkant bevat het toestel een 48MP sensor en met behulp van Quad Pixel-technologie worden al deze pixels samengevoegd tot een 12MP foto van hoge kwaliteit. De camera aan de voorkant is voorzien van 25 MP voor de selfies. De gebruiker die de Motorola Moto Z4 heeft ontvangen is zo vriendelijk geweest om een hands-on video te maken:

499 dollar

De Motorola Moto Z4 wordt in de Verenigde Staten verkocht voor 499 US dollar. Of dit de officiële verkoopprijs is krijgen we binnenkort te horen, als Motorola dit model officieel aankondigt. We horen dan ook of de Moto Z4 in Nederland verkocht gaat worden. Dit is het volledige ontwerp van de Motorola Moto Z4:

motorola moto z4