Motorola is de lancering van een aantal nieuwe modellen aan het voorbereiden. Een van deze modellen is de Motorola Moto Z4, de opvolger van de Moto Z3 van vorig jaar. En dat is ook te zien aan het ontwerp. Er zijn een aantal nieuwe afbeeldingen van de smartphone online verschenen waarin het gehele ontwerp wordt getoond. We krijgen hierdoor een blik op alle zijden van de smartphone, van voor en achter tot onder en boven.

Motorola Moto Z4

Een persafbeelding van de Moto Z4 lekte eerder al uit maar de nieuwe afbeelding is in een hoge resolutie en toont ook de onder- en bovenzijde van de smartphone. Deze nieuwe afbeelding van de Moto Z4 is gepubliceerd door de betrouwbare tipgever Evan Blass, die vaker van dit soort afbeeldingen publiceert.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Zoals we op de renders kunnen zien brengt Motorola de inkeping eindelijk naar de Moto Z-lijn. De Motorola Moto Z4 krijgt een scherm met minimale randen aan alle zijden het scherm. Bovenin het scherm is een kleine inkeping geplaatst voor de frontcamera. Op de achterkant van de smartphone hebben we een enkelvoudige cameramodule met een sensor erboven en LED-flitser eronder. Dankzij deze afbeelding valt dus te stellen dat de Moto Z4 slechts over één hoofdcamera beschikt, terwijl andere smartphones in deze prijsklasse met twee of drie camera’s zijn uitgerust. Verder is de smartphone ook voorzien van de pins voor de connector.

Aan de rechterkant van de telefoon bevinden zich de volumeknop en de aan/uit-knop. Onderop is de USB-C-poort te vinden die wordt bijgestaan door een 3.5 mm hoofdtelefoonaansluiting en microfoon. Vanaf de bovenzijde gezien heeft de Moto Z4 een tweede microfoon aan de bovenzijde, een simkaartsleuf, en een luidspreker. Op de afbeelding is verder geen vingerafdrukscanner zichtbaar, wat erop duidt dat deze waarschijnlijk onder het display te vinden is.

motorola moto z4

Dit zijn de specificaties

Eerdere berichten over de Moto Z4 hebben al informatie gelekt over de specificaties. Zo wordt de Moto-smartphone aangedreven door de Snapdragon 675 SoC dat gekoppeld is aan 6GB RAM. Het formaat van het display ligt op 6.4-inch en het bestaat uit een OLED-paneel. De hoofdcamera aan de achterzijde is dus een enkele camera, maar wel eentje met een 48 megapixel sensor. Selfie maken kan met de 25 megapixel frontcamera. Verder zou de smartphone voorzien zijn van een aardige 3600 mAh accu dat over TurboCharge-ondersteuning beschikt.