Nadat we gisteren meer beelden van de Motorola One Vision konden publiceren zijn nu ook de beelden online verschenen van een ander verwacht model; de Motorola Moto E6. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om de opvolger van de Moto E5 van vorig jaar. Gezien het ontwerp zal het wederom een betaalbare smartphone worden met bijbehorende specificaties.

Enkele camera, grote bezels

Dankzij de eerste render van de smartphone, gepubliceerd door 91mobiles, is het design nu geen geheim meer. De render toont dat de telefoon niet over kenmerkende Moto-camerabult beschikt, maar over een traditionele camera, geplaatst in de linkerbovenhoek. Net onder de enkele camera is een enkele LED-flitser te vinden. Aan de voorkant is duidelijk te zien dat het om een budgetmodel gaat. De randen aan de boven- en onderzijde tonen dit aan, die aardig fors zijn voor een smartphone die in het jaar 2019 op de markt verschijnt. In de bovenste rand is de selfiecamera te vinden met een speaker ernaast.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Geen vingerafdrukscanner

Verder ontbreekt bij dit model een vingerafdrukscanner aan de achterzijde en ook is de scanner niet aan de voorzijde te vinden. De kleine uitsparing aan de onderkant suggereert dat de Moto E6 een afneembaar achterpaneel heeft om simkaarten en microSD-kaarten in te brengen. De volumeknop en de aan/uit-knop bevinden zich aan de rechterkant, terwijl de 3,5 mm koptelefoonaansluiting aan de bovenkant te vinden is. De oplaadpoort en de microfoon zijn aan de onderkant geplaatst. Al met al komt het erop neer dat de Motorola Moto E6 voorzien is van de basisfuncties, maar veel meer ook niet.

Motorola moet nog bevestigen of en wanneer het van plan is om de Moto E6-smartphone te lanceren. Het bedrijf heeft echter op 15 mei een evenement gepland waar het de Motorola One Vision zal introduceren. Mogelijk wordt tijdens dit evenement in Sao Paulo ook de Motorola Moto E6 gepresenteerd.