Motorola staat klaar om de One Vision te introduceren, een nieuwe smartphone van het bedrijf met een zogenoemde ‘punch-hole’-frontcamera. Officieel heeft de smartphonemaker nog niets bevestigd over de Motorola One Vision, maar dankzij hardnekkige geruchten en gelekte informatie is er al veel bekend over het toestel. Eerder dook de smartphone al op in een video van @OnLeaks en ook werden door TigerMobiles de eerste officiële beelden gedeeld. Daar kunnen we nu een aantal afbeeldingen aan toevoegen. Deze beelden tonen de Motorola One Vision in de twee beschikbare kleuren en vanuit meer hoeken.

Motorola One Vision

De nieuwe beelden tonen de Motorola One Vision van de voor- en achterkant. Op deze afbeeldingen is de Motorola One Vision echter ook in de blauwe kleur te zien, dat er toch wel wat aantrekkelijker uit ziet, hoewel smaken verschillen. Verder laten deze afbeeldingen ook zien dat de One Vision uitgerust is met een dual-camera, met daarbij duidelijk de vermelding van 48 megapixels. Door in te zoomen op de extra informatie is de Quad Pixel technologie te onderscheiden, f/1.7 diafragma en ook is er ondersteuning voor optische beeldstabilisatie.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

vision back

6.2-inch display

Volgens eerdere geruchten is de Motorola One Vision voorzien van een 6.2-inch display met FullHD+ resolutie, 21:9 beeldverhouding en dus een gat voor de frontcamera. In tegenstelling tot de voorgangers, de Motorola One en One Power, is onder de motorkap geen Qualcomm processor te vinden. De Motorola One Vision wordt aangedreven door de Samsung Exynos 9610-chipset. Verder is de smartphone straks in meerdere varianten te koop, met 3 of 4GB RAM en 32, 64 of 128GB opslagruimte. De batterij heeft een capaciteit van 3500 mAh, wat groter is dan de accu van de Motorola One, maar een stuk kleiner dan die van de Motorola One Power.

motorola one vision

Android One

Zoals de naam al aangeeft is de Motorola One Vision onderdeel van het Android One-programma. Hiermee ben je als gebruiker altijd voorzien van een kale versie van Android terwijl je ook voor een vaste periode verzekerd bent van de laatste software-updates. Verwacht wordt dat de Motorola One Vision in China verkocht gaat worden onder de naam Motorola P40. De smartphone wordt vermoedelijk deze maand onthuld. Uit een gelekte teaser op Twitter valt af te leiden dat Motorola op 15 mei in het Braziliaanse Sao Paulo iets nieuws gaat presenteren. Of de Motorola One Vision op deze datum onthuld gaat worden zullen we dus snel weten.

motorola one vision