De LG G8 ThinQ is wederom online verschenen in een persfoto. Nadat eerder al een aantal beelden werden gelekt, waarmee het design van het grijze model werd onthuld, is de smartphone nu in het zwart te bewonderen. Niemand anders dan Evan Blass heeft de nieuwe persfoto’s van het LG vlaggenschip online gezet.

LG G8 ThinQ afbeeldingen

Dit jaar is de tijd gekomen voor alweer de achtste editie in de G-serie: de LG G8 ThinQ. Het toestel wordt de opvolger van de LG G7 ThinQ, het vlaggenschip model van vorig jaar. Nadat begin vorige maand al een set afbeeldingen werden gelekt, die gemaakt zijn op basis van fabriekstekeningen, ontstond er een discussie waarin zelfs de PR-manager van LG een rol speelde. Het zou niet om de LG G8 gaan volgens de manager. Inmiddels zijn we ruim een maand verder en is het ontwerp van de LG G8 voor de derde keer uitgelekt. Het lijkt erop dat de LG medewerker alles heeft geprobeerd om mensen te verrassen tijdens de officiële presentatie. Dankzij de verschillende beelden die uitgelekt zijn is er echter geen twijfel meer mogelijk; het gaat wel degelijk om de LG G8 ThinQ.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Het “nieuwe” ontwerp

De nieuwe afbeeldingen tonen de LG G8 ThinQ in het zwart. Het toestel heeft volgens deze afbeeldingen een glazen sandwich-ontwerp met hoogstwaarschijnlijk een metalen frame. Vanaf de voorkant gezien is er niet veel gewijzigd en is het alsof je naar de LG G7 ThinQ kijkt. Alleen de randen om het scherm lijken iets kleiner te zijn. Het scherm heeft wederom een grootte van 6.1 inch inclusief notch en aspect ratio van 19.5:9. In de notch is deze keer een andere frontcamera te vinden, met een aantal nieuwe sensors.

Aan de achterkant is het punt te vinden wat het meest afwijkt; de horizontale camera. De opstelling van de dual-camera is nu horizontaal geplaatst in vergelijking met de verticale positie van de LG G7 camera. De LG G8 ThinQ krijgt dus geen triple-camera, maar behoudt de dual-camera. Andere specificaties die verwacht worden zijn een Snapdragon 855 chipset, 6GB RAM, 128GB opslagruimte en 3500 mAh batterij. De LG G8 ThinQ introductie wordt tijdens het Mobile World Congress verwacht. Dit is voor LG een gebruikelijk moment om de nieuwe versie van de G-smartphone te introduceren.

lg g8 thinq total