Als het op Android telefoons in 2017 aankomt dan is er keuze genoeg. Het besturingssysteem van Google is op bijna iedere smartphone aanwezig, met uitzondering van de Apple toestellen. De kloof tussen iOS en Android wordt steeds groter nu Windows Phone ook geen tegenstand meer biedt. Alle grote namen draaien tegenwoordig op Android; Samsung, Sony, LG, Huawei en nog veel meer. Terwijl Apple vast blijft houden aan iOS, wat juist een pluspunt is, krijgt Android een steeds groter marktaandeel in handen. Als je door het immense aanbod Android telefoons geen keuze kunt maken dan is dat niet zo vreemd. Na een half jaar 2017 zijn er al tientallen telefoons met het Android besturingssysteem op de markt gekomen. Maar wat zijn nu de beste telefoons?

De beste telefoons van 2017

Met het grote aantal Android telefoons dat in 2017 aangekondigd zijn en nog moeten uitkomen wil je natuurlijk weten wat de beste telefoon is. In deze selectie van de beste Android telefoons van dit jaar vind je smartphones met de Snapdragon 835 processor en 4GB werkgeheugen. Deze combinatie zorgt voor uitzonderlijk goede prestaties zodat je een smartphone hebt die altijd snel is en niet hapert. Dat wordt door veel gebruikers als één van de belangrijkste kenmerken van de beste telefoon genoemd. Hiernaast beschikken al deze smartphones over minimaal 64GB opslagruimte zodat je niet snel de smartphone hoeft te legen om ruimte vrij te maken voor nieuwe bestanden. Uiteraard vind je bij deze smartphones een kwaliteitscamera met alle technische snufjes die je mag verwachten inclusief een scherpe frontcamera. Dit zijn tot nu toe de beste Android telefoons van 2017:

 • HTC U11

  8 uit 10 beoordeling

  Bij de HTC U1 gaat het om “u”. De smartphone heeft een groot maar helder 5,5 inch display dat een QuadHD resolutie heeft van 1440 x 2560 pixels. Met een krachtige Snapdragon 835 chipset en 4GB werkgeheugen hoef je je geen zorgen te maken over een trage smartphone. De U11 is het beste van HTC wat je in 2017 kunt krijgen. Met de 12 en 16 megapixel camera’s schiet je foto’s de beste kwaliteit.

 • LG G6

  9 uit 10 beoordeling

  De LG G6 is de opvolger van de G5 uit 2016. Met de nieuwe smartphone slaat LG een nieuwe weg in. Snel opladen, waterdichtheid, 5,7 inch FullVision scherm en geen modules: dat is waar LG G6 de markt mee betreedt. Met de Snapdragon 821 processor, 4GB werkgeheugen en Android 7.0 Nougat geniet je van de beste prestaties. Als je op zoek bent naar een premium LG smartphone dan is de LG G6 het model waar je naar zoekt.

 • Samsung Galaxy S8

  9 uit 10 beoordeling

  De Samsung Galaxy S8 is de opvolger van de Galaxy S7: een smartphone van kaliber dat het extreem goed deed in 2016. Met het 5.8 inch Infinity display kom je ogen tekort en de snelheid? Dat is geen probleem door de Exynos 8895 chipset in combinatie met 4GB RAM. Foto's en video's maak je met de 12 megapixel camera achter of met de 8 megapixel frontcamera. Als je op zoek bent naar een premium Samsung smartphone dan is de Galaxy S8 het model waar je naar zoekt.

 • Samsung Galaxy S8 Plus

  9 uit 10 beoordeling

  De Samsung Galaxy S8 Plus is alles waar je van droomt als je graag video's bekijkt op je smartphone. Het 6.2 inch Infinity display is enorm groot en heeft een WQHD+ resolutie. De smartphone zelf is echter niet extreem groot door het nieuwe design. Over de snelheid is ook niets te klagen door de Exynos 8895 chipset en 4GB RAM. Met een 12 MP camera achter en 8 MP camera voor maak je foto's in de beste kwaliteit.