Nog voordat de OnePlus 6T werd gepresenteerd gingen er al geruchten over nieuwe kleuren. Er doken foto’s op van verschillende kleurvarianten die waren uitgetest door de Chinese fabrikant. Hoewel er vele combinaties op de foto’s te zien waren lijkt het erop dat OnePlus voor de paarse kleur heeft gekozen als derde kleur. Op de Chinese website van de smartphonemakers is nu de paarse variant verschenen met de Thunder Purple naam waardoor deze kleurvariant zo goed als officieel is. De Thunder Purple kleur voegt zich bij de bestaande Midnight Black en Mirror Black kleurenopties van de OnePlus 6T.

Thunder Purple

De nieuwe kleur voor de OnePlus 6T is niet zo paars als je zou denken, eerder een paarse gloed. Vanaf de onderkant neemt de behuizing een andere kleur aan, van een roze kleur aan de onderkant tot zwart aan de bovenkant. Het is een zogenoemde gradiënt voor de behuizing, waarschijnlijk bedoeld voor de fans die iets anders dan zwart willen. Het heeft in vergelijking met de andere twee kleuren in ieder geval een levendige uitstraling. Op Twitter zijn de meningen verdeeld; het is een “love it or hate it” kleur zo blijkt uit talrijke tweets over de nieuwe kleur.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Geruchten spraken de waarheid

De afgelopen weken werd er veel gesproken over de derde kleur. Sommigen dachten dat het een broodje-aap verhaal was, anderen waren er zeker van dat er een nieuwe kleur zou komen. Nadat ook bij Amazon vermeldingen werden gemaakt naar een Thunder Purple variant was het slechts nog wachten tot een officiële introductie. Officieel heeft OnePlus de kleur niet “gepresenteerd” maar het bedrijf heeft de nieuwe variant simpelweg te koop gezet in de Chinese webshop. De Thunder Purple OnePlus 6T wordt verkocht in dezelfde RAM/opslag combinaties als de andere kleuren. Of OnePlus naast de paarse variant met nog meer varianten komt is op dit moment nog onbekend.