Niet lang geleden introduceerde Motorola de One Vision, maar een variant op dit model zal zeer binnenkort op de markt verschijnen. Het gaat om de Motorola One Action, dat mogelijk vergezeld wordt door een Motorola One Pro. Zoals de naam doet vermoeden is de ‘Action’-variant bedoeld voor het vastleggen van de actie. In welk opzicht de Motorola One Action van de One Vision verschilt is nog niet helemaal bekend, maar dankzij 91mobiles weten we wel iets meer over de specificaties van de smartphone.

Specificaties Motorola One Action

De website heeft via een betrouwbare bron een specsheet van de Motorola One Action verkregen. Volgens deze gegevens wordt de One Action straks verkocht als een betaalbare variant van de One Vision. Terwijl de One Vision een 4D Corning Gorilla Glass op de achterkant heeft met twee camera’s, is de One Action voorzien van een plastic achterkant met drie camera’s. Goedkoper materiaal, maar meer camera’s dus. Net als de One Vision, heeft de One Action ook een punch-hole camera en de vingerafdruksensor aan de achterkant.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Wat de specificaties betreft wijkt de Motorola One Action niet veel af van de One Vision. De smartphone wordt geleverd met een 6.3-inch LCD-scherm met een resolutie van 1.080 x 2.520 pixels. Onder de motorkap is de Samsung Exynos 9609-processor te vinden dat wordt bijgestaan door 3 of 4 GB RAM. Wat betreft de opslagruimte is er de keuze uit drie versies, met 32 GB, 64 GB en 128 GB aan opslag (UFS 2.1). Er is verder een 3.500 mAh-batterij aanwezig, net als de One Vision. De One Action heeft echter drie camera’s in plaats van twee aan de achterkant. De hoofdcamera is een 12.6 megapixel sensor, de specificaties van de andere twee sensors zijn nog onbekend. Voor selfies is er aan de voorkant ook een 12.6 megapixel sensor.

Het toestel zou geleverd worden in de kleuren blauw en goud. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de One Action gepresenteerd zal worden. Afgaande op de hoeveelheid informatie dat gelekt wordt zal dit ongetwijfeld niet lang meer duren. We horen dan ook of de One Action in Nederland verkocht gaat worden.