Huawei heeft per ongeluk een pre-order pagina opengesteld voor het publiek. Daarin wordt vermeld wat de cadeaus zijn als je de Huawei P30 of Huawei P30 Pro besteld tijdens de pre-order periode. En niet alleen is er informatie bekend geworden over de pre-order periode, ook worden de twee smartphones tot in detail getoond op de pagina.

Pre-orders

De pre-order pagina van de P30-serie is waarschijnlijk onbedoeld online verschenen. Hoewel de presentatie pas aanstaande maandag plaatsvindt zijn de pagina’s van België en Nederland al gepubliceerd. Hierdoor bevestigt Huawei zelf nu ook het ontwerp van de vlaggenschipmodellen. Normaal gesproken is het immers de bedoeling om het design en andere informatie over de smartphones tot de officiële introductie geheim te houden. Maar dankzij de vroegtijdige publicatie weten we nu welke cadeaus Huawei uitdeelt als je de Huawei P30 en P30 Pro tijdens de pre-order periode bestelt.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Bij de Huawei P30 ontvang je een Sonos One ter waarde van €229,- cadeau. De Sonos One is een smart speaker met ingebouwde stembediening en twee versterkers. Bij de Huawei P30 Pro pre-order ontvang je dezelfde speaker maar ook nog een wireless charger. Samen hebben deze producten een waarde van €289,-. Met de wireless charger is de P30 Pro draadloos op te laden, waardoor Huawei deze feature in ieder geval voor de P30 Pro bevestigd is. Beide pre-order promoties zijn geldig t/m 7 april.

De pre-orders beginnen volgens de pagina op 5 april, anderhalve week na de introductie. Registeren voor de pre-order is pas mogelijk vanaf deze datum. Dit zou betekenen dat je slechts twee dagen de tijd hebt om je te registreren voor de pre-order cadeaus. Dat lijkt een beetje kort. Mogelijk kun je de P30-modellen dus wel eerder bestellen maar is het registreren voor de cadeaus pas later mogelijk. Opvallend is ook dat er geen melding wordt gemaakt van de P30 Lite, de goedkoopste versie die verwacht wordt. Hoe het precies zit krijgen we ongetwijfeld maandag te horen, als de P30-modellen officieel uit de doeken worden gedaan.

huawei p30 pre-order