Dat er een nieuwe Motorola smartphone aan zat te komen wist iedereen al. Wat echter nog ontbrak waren de officiële persafbeeldingen. Tot vandaag aangezien deze zojuist door online zijn verschenen. De Motorola Moto X4 is de opvolger van de derde versie uit 2015 alweer. Hoewel het toestel nog niet officieel door Motorola gepresenteerd is zijn de specificaties al wel bekend. Zo heeft de smartphone een IP68 certificatie waardoor het bestand is tegen vocht en stof.

Specificaties

De Motorola Moto X4 beschikt over een 5.2 inch display met 1080p resolutie. Onder dit scherm is de Snapdragon 630 chipset te vinden dat wordt bijgestaan door 3GB werkgeheugen. De interne opslagruimte blijft steken op 64GB en de batterij heeft een capaciteit van 3000 mAh. Deze batterij is op te laden met TurboCharging waardoor je niet lang hoeft te wachten tot de accu volledig opgeladen is. Aan de achterkant heeft de smartphone een dual-camera met 12 + 8 megapixel sensors. Voorop zit een 16 megapixel selfiecamera met f/2.0 diafragma.

De smartphone van Motorola wordt aangeboden in de kleuren blauw en zwart. Het is nog niet officieel bekend wat de prijs van de smartphone wordt in Europa. Eerder bleek uit geruchten dat het toestel een prijskaart krijgt van 350 euro.

Bron: Androidauthority