De mede-oprichter van OnePlus is op Twitter verschenen waarin twee onaangekondigde varianten van de OnePlus 6 getoond worden. Op de foto’s zijn twee OnePlus 6 smartphones te zien in de kleuren zwart en wit. De foto’s doken op via de officiële Twitter-pagina van bekende acteur Amitabh Bachchan, een ambassadeur van OnePlus voor India. Hoewel de afbeeldingen op dit moment al verwijderd zijn van de Twitter pagina worden de foto’s al uitgebreid via social media verspreid. Waarschijnlijk werden de foto’s per ongeluk te vroeg gepubliceerd, maar het kwaad is al geschiedt. Het verwijderen van de afbeeldingen gecombineerd met eerder gelekte afbeeldingen doet ons geloven dat het daadwerkelijk om het nieuwste model gaat, de OnePlus 6.

Specs

OnePlus brengt hoge kwaliteit smartphones op de markt voor een schappelijke prijs. Er zijn geen budgetmodellen maar alleen smartphones met krachtige specificaties. Zo beschikt de zesde versie van de OnePlus smartphone over de Snapdragon 845 64-bit octa-core processor dat wordt bijgestaan door 8GB RAM en 256GB ROM. Niemand zal erover twijfelen dat deze combinatie voor hoge prestaties zal zorgen. De OnePlus 6 is verder de eerste smartphone van het bedrijf dat voorzien is van de IP68 classificatie voor water- en stofbestendigheid.

Een hekel aan je datalimiet?

Onbeperkt internet, sms en bellen bij Tele2

De OnePlus 6 is voorzien van een 6.28 inch FullHD+ display dat voor het eerst een notch heeft. OnePlus is wat laat met de introductie van de notch maar dat neemt niet weg dat ook deze Chinese Android fabrikant met de trend meegaat. Volgens berichten zal de notch te verbergen zijn door middel van een software-aanpassing, mocht dit designelement je niet aanstaan.

Voor wie het nog niet weet, de OnePlus 6 wordt op 16 mei in Londen aangekondigd. Op hetzelfde moment vindt een evenement in India plaats, alleen lokaal op een andere tijd. In India wordt ook een speciale Avengers editie van de OnePlus 6 gelanceerd. Met nog iets meer dan een week te gaan zullen we snel meer over een internationale verkoop van de nieuwste toevoeging aan het assortiment.

Bron: GsmArena