Analist Ming-Chi Kuo heeft weer een aantal voorspellingen gedaan over de nieuwe iPhone modellen die later dit jaar gepresenteerd gaan worden. In het rapport van de analist wordt melding gemaakt van een reeks nieuwe kleuren waaronder goud, wit, blauw, rood en oranje.

Nieuwe kleuren

De nieuwe iPhone modellen zullen beschikbaar komen in nieuwe kleurcombinaties in vergelijking met de modellen van de voorgaande jaren. De 6.5 inch telefoon zal beschikbaar komen in het zwart, wit en in het goud. Het 6.1 inch LCD instapmodel zal blijkbaar debuteren in grijs, wit, blauw, rood en oranje. Dit zou betekenen dat het goedkoopste model van de nog onaangekondigde smartphones in vijf nieuwe kleuren in de schappen komt te liggen. Mogelijk dat de kleuren grijs en wit dezelfde kleuren als Space Gray en Silver zijn. Als dit het geval is dan zijn er nog steeds drie nieuwe kleuren waarin het toestel verkrijgbaar zal zijn. Voor de twee duurdere modellen zou Apple van plan zijn om goud toe te voegen.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Prijzen

Kuo zegt dat het 6.5 inch OLED iPhone model ongeveer 1000 dollar zou moeten kosten wat in euro’s waarschijnlijk niet veel hiervan zal afwijken. De prijsstelling van het grootste model komt hiermee in lijn te liggen met de huidige iPhone X. Bovendien zal dit grote model beschikken over dual-SIM-mogelijkheden. Het 6.1 inch LCD model moet ongeveer 700 dollar gaan kosten en is hiermee het goedkoopste toestel in de 2018 line-up.

De nieuwe iPhone modellen worden vermoedelijk in september aangekondigd door Apple. Er worden in totaal drie nieuwe iPhones verwacht; een upgrade van de 5.8 inch iPhone X, een nieuwe 6,5 inch OLED iPhone X Plus en een 6.1 inch iPhone met LCD scherm. Dit laatste model beschikt over de minste features wat terug te zien zal zijn in de verkoopprijs van het toestel. Qua design lijken alle drie nieuwe modellen op de iPhone X van vorig jaar.

Bron: 9to5mac