De Motorola One Vision is nog maar net officieel, of een variant wordt alweer ingepland voor introductie. Met een ‘punch hole’-camera en bijzondere beeldverhouding is de One Vision een interessante smartphone. Het nieuwe model wordt waarschijnlijk binnenkort opgevolgd door drie varianten: de Motorola One Action, Motorola One Force en Motorola One Pro. Een van deze modellen is nu opgedoken in een benchmark. De benchmark van de Motorola One Action bevestigt de Exynos 9609-chipset en 4GB RAM.

Motorola One Action benchmark

De Motorola One Action is opgedoken op benchmarking-website Geekbench, waardoor we meer te weten komen over dit specifieke model. Volgens de vermelding wordt de Motorola One Action aangedreven door de Exynos 9609-chipset van Samsung, net als de One Vision. Dit is een versie van de 9610-chip met een lagere kloksnelheid, maar nog altijd een prima chipset. De Motorola One Action draait op Android 9 Pie en 4GB RAM, wederom net als de Motorola One Vision. De multi-core score van de Motorola smartphone toont aan dat het prestaties levert die in lijn liggen met andere smartphones in deze categorie. De multi-core score is opgelopen tot 5377 met een single-core score van 1601: niets om over te klagen.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

Drie verwachte varianten

Aangezien de belangrijkste onderdelen van de Motorola One Action overeenkomen met die van de One Vision, lijkt het erop dat de drie verwachte modellen op andere manieren zullen afwijken van het al gepresenteerde model. De camera set-up kan anders zijn bij de Motorola One Action, het ontwerp of een andere batterijcapaciteit. Een combinatie van de camera-opstelling en batterijcapaciteit ligt het meest voor de hand. Gezien de naamgeving wordt de Motorola One Force met een ander ontwerp verwacht, met een sterkere behuizing dan de andere modellen. De Motorola One Pro wordt mogelijk uitgerust met betere specificaties, maar dit is slechts gissen op dit moment.