De Moto G6 en E5 series van Motorola zijn nog maar net gepresenteerd of de beelden van een aankomend model verschijnen alweer online. Dit keer gaat het om de Moto Z3 Play dat opgedoken is in de vorm van van een officiële persafbeelding. Nadat de smartphone onlangs al getoond werd in een case is het nu een officieel uitziende render van de smartphone. Terwijl de afbeelding niet veel nieuwe details laat zien is nu wel duidelijk zichtbaar dat de smartphone voorzien is van een dubbele camera aan de achterzijde en geen home button aan de voorzijde heeft. De afbeelding bevestigt ook een aantal geruchten die eerder door de media verspreid werden.

Motorola Moto Z3 Play

De Moto Z3 Play heeft een design dat voortborduurt op de nieuwe filosofie met 18:9 displays maar daarbij blijft het trouw aan de kenmerkende Moto Z-stijl die in 2016 geïntroduceerd is. Het gebrek aan een home button maakt het mogelijk om de randen kleiner te maken. Voor de Moto Z3 Play betekent dat de randen aan de boven- en onderkant kleiner zijn geworden dan bij de voorganger. Het scherm heeft een grootte van 6.0 inch met een FullHD+ resolutie. Boven het scherm zijn de luidspreker, nabijheidssensor en frontcamera te vinden. Aan de achterzijde is een dual-camera zichtbaar in de typische Moto vorm. Deze bevat een 12 + 8 megapixel combinatie dat gekoppeld is aan een dual-LED flitser. Onderaan is de gebruikelijke Moto Mods-connector te vinden. Op een wat vreemde plek is de vingerafdrukscanner te vinden, namelijk aan de rechterkant van het toestel. Dit is echter een vermoeden en geen bevestigd gegeven.

Uitgelicht: aanbieding van de dag

De interne specificaties zijn nog niet door Motorola bevestigd maar de verwachting is dat de smartphone uitgerust wordt de Snapdragon 636 chipset van Qualcomm. Deze wordt bijgestaan door 4GB RAM en 64GB interne opslag. Daarnaast wordt verwacht dat een 3000 mAh accu voor de energie zorgt. Standaard zal het toestel op Android 8.1 Oreo draaien.

Bron: AndroidHeadlines