LG

Toont alle 9 resultaten

LG

LG is een van oorsprong Zuid-Koreaans technologiebedrijf dat in het begin voornamelijk radio’s maakte. Dit werd opgevolgd met de productie van televisies, koelkasten, wasmachines en meer producten. Het bedrijf heeft de eerste kleuren televisie op de markt gebracht in 1977. Tegenwoordig is LG een wereldwijde multinational met top posities op de markt van mobiele telefoons, lcd en plasma televisies en andere elektronica. Met meer dan een wereldwijde omzet van 55,9 miljard dollar in 2014 en een werknemersveld van 82.000 werknemers is het één van de grootste technologiebedrijven ter wereld.

LG smartphones

De smartphones die geproduceerd worden door LG maken gebruik van de laatste technologieën die beschikbaar zijn. Het zijn niet alleen high-end smartphones maar ook budget telefoons vallen onder het ruime assortiment van LG. Het bedrijf heeft diverse keren aangetoond dat het over indrukwekkende technologie beschikt. Zo heeft LG in 2015 een modulaire smartphone op de markt gebracht waarbij je verschillende onderdelen apart kon bevestigen aan de smartphone waaronder een cameramodule. Nadat dit niet aansloeg onder het grote publiek was LG de eerste fabrikant die een consumententelefoon op de markt bracht met een voorkantvullend scherm. Iedereen die de smartphone trends bijhoudt weet dat LG hiermee de eerste was, kort gevolgd door andere fabrikanten zoals Samsung, Huawei en Apple. Dit laat maar weer eens zien dat LG voorop loopt als het om technologie gaat. De mobiele telefoons van LG draaien op het Android besturingssysteem.

Populaire LG toestellen

In Nederland brengt LG verschillende productlijnen op de markt. De meest populaire lijn is de “G” serie waaronder de LG G3, G4, G5 en G6. Deze serie wordt gezien als het vlaggenschip van LG. In 2015 introduceerde LG modules voor de LG G5 en in 2017 was het de LG G6 die voor het eerst een enorm hoge screen-to-body ratio had.

LG abonnementen

De smartphones van LG zijn in Nederland met abonnement verkrijgbaar maar eveneens als los toestel. De prijzen van een smartphone variëren van 100 tot 700 euro zodat er voor ieder wat wils is. Bij een LG abonnement is de toestelprijs lager dan de prijs die geldt voor een los toestel. De provider betaalt in dit geval de kosten van de mobiele telefoon. Deze kosten worden met behulp van het abonnement afbetaald door de gebruiker.