verwachte telefoon
verwachte telefoon

OnePlus 7 kopen

9 uit 10 beoordeling

De OnePlus 7 kopen? Dit is de flagship-killer voor het jaar 2019, afkomstig van het populaire OnePlus. Met een helder scherm, krachtige specificaties en een nieuw design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de OnePlus 7 een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 855 processor en 8GB RAM hoef je je geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de triple-camera.

Category:

OnePlus 7 Beschrijving

De OnePlus 7 is de directe opvolger van de OnePlus 6T, de versie die in oktober 2018 werd geïntroduceerd. Met een nieuw design, andere notch, nieuwe chipset en een upgrade van de onderdelen is het de OnePlus 7 die als de “2019 Flagship killer” door het leven zal gaan. Vanzelfsprekend heeft de smartphone een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de OnePlus 7:

  • Snapdragon 855 chipset
  • Triple-camera
  • 8GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • Presentatie mei 2019

Kopen

De OnePlus 7 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Chinese OnePlus is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de OnePlus 7 voor een aanzienlijk lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit een mobiel abonnement met krediet. De OnePlus 7 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de verkoper of provider. De OnePlus 7 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons