iPhone XS Max kopen

9 uit 10 beoordeling

De iPhone XS Max kopen? De iPhone XS Max is de grootste iPhone ooit met een 6.5 inch OLED display. Het is de grotere en vernieuwde versie van de iPhone X met krachtige specificaties en een verfijnd design. Op alle fronten is de iPhone XS Max een topper. Er is de Apple A12 chipset, 4GB RAM en een ruime keuze in opslagvarianten. Wat betreft de camera’s is het weer genieten geblazen met de 12 + 12 MP dubbele camera achterop maar ook is er een 7 MP frontcamera met FaceID en Animoji.

Merk:

6,5 inch 4 GB RAM 64 GB opslag 3174 mAh

Beschrijving

iphone xs kleurenDe iPhone X was een prijzige smartphone maar het was alsnog een uiterst succesvolle smartphone voor Apple. De Amerikaanse ontwikkelaar heeft de opvolger van de iPhone X op 12 september 2018 gepresenteerd als de iPhone Xs. De grote versie met 6.5 inch display is de iPhone Xs Max; de grootste iPhone ooit geleverd door Apple. Met een nieuwe naam en boordevol opties krijgen Apple liefhebbers de mogelijkheid om de grote opvolger van de iPhone X te kopen. De iPhone Xs Max is samen met de kleinere iPhone Xs en de goedkopere iPhone Xr gepresenteerd op 12 september 2018.

Design

De iPhone Xs Max is een dual-sim smartphone met een elegant design zoals we van Apple kennen. De zijkanten van het toestel zijn afgerond waardoor de iPhone Xs Max een elegante uitstraling heeft. Met een voorkantvullend scherm en een achterzijde van glas is de nieuwe Apple smartphone een genot om naar te kijken. Met de IP68 rating hoef je je bovendien geen zorgen te maken over een druppel water. Het ontwerp is niet volledig nieuw maar dat verwacht ook niemand na de introductie van de iPhone X van vorig jaar. Zoals bekend doen smartphonefabrikanten twee tot drie jaar met hetzelfde design om daarna weer een volledig nieuw ontwerp te introduceren. Het nieuwe toestel van Apple is de grootste smartphone ooit van het bedrijf. Het is 7.7mm dik en heeft een gewicht van 208 gram. De totale afmetingen zijn 157.5 x 77.4 x 7.7 mm, ongeveer gelijk aan die van de iPhone 8 Plus.

Display

Met de iPhone Xs Max zet Apple een stap naar voren. Het display is maar liefst 6.5 inch groot, ongekend voor een iPhone. Het is zelfs 0.7 inch groter dan het scherm van de iPhone X en iPhone Xs. Door het grote formaat van de iPhone Xs Max valt het in de categorie phablets en komt het in de buurt van een kleine of mini-tablet.

De iPhone Xs Max heeft een Retina HD display met een resolutie van 1242 x 2688 pixels. De pixeldichtheid van het display is 458 ppi. Zodoende hoef je je geen zorgen te maken over beelden die niet scherp worden weergegeven. De pixeldichtheid van 458 ppi betekent dat alle beelden uiterste gedetailleerd weergegeven worden. De resolutie staat gelijk aan een beeldverhouding van 19.5:9. Het goede nieuws is dat ook dit jaar weer de True Tone technologie aanwezig is. Hiermee past de iPhone Xs Max de helderheid en kleur van het display aan op basis van je omgeving.

Het scherm bestaat uit een OLED-display dat beschermd wordt door Gorilla Glass 6. Dit is het sterkste type glas dat op dit moment voor smartphones beschikbaar is. OLED-technologie garandeert diepere zwartkleuren en meer verblindende witte kleuren, zodat alles wat wordt weergegeven er net iets levendiger en beter uitziet. De enige versie met een LCD-display is de iPhone Xr. Verder is ook dit model voorzien van 3D Touch, de drukgevoelige technologie die zo handig in gebruik is.

iPhone XS 2

Hardware

De iPhone Xs Max draait op de nieuwe A12 Bionic processor welke hulp krijgt van 4GB RAM. Dit zijn specificaties die verbeterd zijn in vergelijking met eerdere modellen. In combinatie met het nieuwe iOS 12 is er niemand die zal klagen over de snelheid van deze krachtige iPhone. De iOS 12 versie is de meest recente versie van het Apple besturingssysteem. Er is intern 64, 256 of 512GB opslagruimte beschikbaar. Deze ruimte kan gebruikt worden voor de opslag van foto’s, video’s maar ook voor apps die gedownload worden. Het is niet mogelijk om de interne opslagruimte uit te breiden met een microSD geheugenkaart.

De batterij van de grote 2018 iPhone beschikt over een veel langere batterijduur dan de iPhone X. Volgens Apple houdt de Xs Max het anderhalf uur langer vol bij normaal gebruik. Door de glazen achterzijde van het toestel is draadloos opladen mogelijk en ook kun je de accu snel opladen. Ontgrendelen is mogelijk met FaceID en de vertrouwde pincode. TouchID is wederom achterwege gelaten en heeft volledig plaatsgemaakt vooor FaceID: de technologie dat van gezichtsherkenning gebruik maakt. De camera die voor FaceID gebruikt wordt kun je ook deze keer weer inzetten om Animoji’s te maken, de sprekende emoji.

Camera

De camera’s van de iPhone Xs Max beschikken over een aantal nieuwe features. De hoofdcamera aan de achterzijde bestaat uit twee sensors. De wijdehoek sensor heeft 12 megapixels terwijl de secundaire sensor met telefoto lens het ook mag doen met 12 megapixels. Samen zorgen de twee sensors ervoor dat de kwaliteit van de foto’s hoger dan ooit is. Verder beschikt deze camera over een Quad-LED flitser en optische beeldstabilisatie. Met deze opstelling komt het niet snel voor dat er wazige foto’s gemaakt worden. Nieuw aan de camera is Smart HDR waarmee de fotokwaliteit nog verder verbeterd wordt. De frontcamera van 7 megapixels beschikt over HDR technologie en een diafragma van f/2.2.

iphone xs xr modellen

Kopen

De iPhone XS Max kopen is mogelijk in de kleuren spacegrijs, zilver en goud. De smartphone van het Amerikaanse Apple is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 1259 euro voor een los toestel. Als de iPhone XS Max wordt verkocht voor een lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling dan is dit in combinatie met een abonnement. De iPhone XS Max van Apple wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De iPhone XS Max abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.