iPhone X kopen

De iPhone X is de smartphone waar je op gewacht hebt; een volledig uniek toestel met grandioos 5.8 inch display, gezichtsherkenning en volledig nieuw ontwerp. Met deze stijlvolle smartphone viert Apple de tiende verjaardag van de iPhone. Als je van snelle smartphones houdt dan is dit de smartphone die je zoekt. Met de Apple A11 chipset gekoppeld aan 3GB werkgeheugen en iOS 11 is het de ultieme smartphone ervaring. Je kunt de iPhone X kopen met 64GB of 256GB opslagruimte. Foto’s en video’s? Deze schiet je met de fantastische 12 megapixel dual-camera aan de achterkant of met de 7 megapixel frontcamera aan de voorkant.

Merk:

5,8 inch 3 GB RAM 64 GB opslag 2716 mAh

Beschrijving

AFMETINGEN 143.6 x 70.9 x 7.7 mm
GEWICHT 174 gram
BESTURINGSSYSTEEM iOS 11
DISPLAY 5.8 inch
PROCESSOR Apple A11 bionic
RAM 3GB
OPSLAGRUIMTE 64GB of 256GB
APP STORE Apple App Store
CAMERA 12 megapixel dual-camera
FRONT CAMERA 7 megapixel frontcamera
BATTERIJ 2716 mAh

Apple heeft vorig jaar de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus gelanceerd waarna gebleken is dat Apple nog steeds over de magie beschikt die het groot heeft gemaakt. Beide toestellen waren een schot in de roos en gaan in 2017 nog steeds als warme broodjes over de toonbank. Dit jaar is het de tiende verjaardag van de iPhone dat gevierd wordt met een uitzonderlijk model dat alle voorgaande modellen overtreft. Dit is de iPhone X. Het nieuwe en baanbrekende toestel van de Amerikaanse fabrikant biedt een aantal significante en indrukwekkende upgrades op het gebied van design, technologie, user interface en software. Alles is veranderd met het doel om de iPhone nog beter, sneller en krachtiger te maken.

Nieuwe features

De Apple iPhone X is anders dan de iPhones van de laatste jaren. Deze iPhone is speciaal; met een nieuw 5.8 inch OLED display, gezichtsherkenning en draadloos opladen zijn slechts drie nieuwe features benoemd. Het is bijna teveel om op te noemen aangezien de iPhone X volgepropt is met technologie van de bovenste plank. Kwaliteit, klasse en elegantie zijn drie woorden die dit model omschrijven. Met de IP68 certificatie hoef je je hiernaast geen zorgen te maken over stof en water. Deze iPhone kan namelijk een half uur onder maximaal 1.5 meter water overleven.

Display

Het eerste dat opvalt is het immens grote display terwijl de afmetingen niet veel anders zijn. De home button is niet meer aanwezig waardoor er meer ruimte vrijkwam voor het display. Het gevolg is een nieuw type scherm dat de volledige voorkant inneemt. Alleen bovenin zijn enkele sensors zichtbaar maar de voor de rest is het “all-screen”. Het display is voorzien van een hogere resolutie dan ooit in een iPhone maar ook beschikt het over 3D Touch en True Tone Display waardoor de helderheid aan de omgeving aangepast wordt. De resolutie van het scherm is 1125 x 2436 pixels wat neerkomt op een pixeldichtheid van 458 ppi.

Hardware

Onder het display is de Apple A11 bionic processor te vinden die uit zes cores bestaat; twee voor het zware werk en vier om de lichtere taken te verdelen. Al deze cores kunnen afzonderlijk van elkaar werken wat tot een hogere efficiëntie leidt. De chipset is gemaakt door de bekende chipfabrikant TSMC. Samen met de A11 chipset is er 3GB werkgeheugen om te helpen bij multitasken. De andere geheugenchip voor de opslag van je bestanden heeft standaard een grootte van 64GB maar er is ook een versie van de iPhone X te koop met 256GB.

Zoals bekend is bij de iPhone is er geen slot voor een externe geheugenkaart. Het is echter wel mogelijk om iCloud te gebruiken voor meer opslagruimte, dit is de online opslagdienst van Apple. De nieuwe batterij van de iPhone X is snel op te laden zodat je minder lang hoeft te wachten maar ook is deze accu zonder kabels op te laden. Voor het eerst kun je nu ook een iPhone draadloos opladen.

Op het gebied van de camera is het een waar genot. Er is een dubbele 12 megapixel camera met uiteenlopende functies om foto’s nog beter tot hun recht te laten komen. Met deze camera kun je video’s opnemen in 4K en lagere resoluties. Tijdens het filmen wordt je daarbij geholpen door optische beeldstabilisatie. Aan de voorkant is er een 7 megapixel camera.

Kopen

De Apple smartphone is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de iPhone X is 1.159 euro. Met deze adviesprijs valt de iPhone X in het premium segment en is het in al die jaren de duurste iPhone ooit gemaakt. De abonnementen van de iPhone X zijn op Mobielkopen.net te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Video