iPhone 14 kopen

9 uit 10 beoordeling

De iPhone 14 kopen? De iPhone 14 is het nieuwste model van de Apple-smartphone en voorzien van alle belangrijke features die je nodig bent. Er is een snelle Apple A16 Bionic-chipset aanwezig, een forse batterij en een reeks nieuwe features. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de triple-camera.

Merk:

6,1 inch 6 GB RAM 64 GB opslag 2800 mAh

Verwacht: iPhone 14

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

De bekendste smartphone van 2022? Dat zal ongetwijfeld de iPhone 14 zijn, het standaardmodel van de iPhone line-up. Met een nieuwe generatie smartphones doet Apple waar het goed in is: het leveren van een kwalitatieve smartphone waar consumenten op kunnen bouwen. Samen met drie andere modellen vormt de iPhone 14 het 2022-aanbod van Apple. Terwijl de iPhone 13 voortborduurt op het succes van de voorgangers, gaat de iPhone 14 verder. Met een herkenbaar design, nieuwe upgrades en talloze features is de iPhone 14 een telefoon met ongekende mogelijkheden. Dit zijn de verwachte specificaties van de iPhone 14:

  • 6.1-inch QHD+ display
  • Apple A16 Bionic-chipset
  • Triple-camera
  • Selfiecamera
  • 8 GB RAM
  • 64 GB opslagruimte
  • 3000 mAh batterij

Kopen

De iPhone 14 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Amerikaanse Apple is via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de iPhone 14 voor een veel lagere toestelprijs, of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden, dan is dit in combinatie met een afbetaling. De iPhone 14 wordt dan in termijnen terugbetaald aan de provider. De iPhone 14 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones