verwachte telefoon
verwachte telefoon

Huawei P30 Pro kopen

9 uit 10 beoordeling

De Huawei P30 Pro kopen? De Huawei P30 Pro is de krachtpatser van Huawei. Met een helder scherm, krachtige specificaties en een nieuw design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Huawei P30 Pro een aantrekkelijke optie. Met de Kirin 980 processor en 6/8GB RAM hoef je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de triple-camera.

Category:

Huawei P30 Pro Beschrijving

De Huawei P30 Pro is de directe opvolger van de Huawei P20 Pro. Met een nieuw design, andere notch, nieuwe chipset en een upgrade van de onderdelen is het de Huawei P30 Pro die het voor Huawei moet doen in het high-end segment. Vanzelfsprekend heeft de smartphone een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de Huawei P30 Pro:

  • Kirin 980 chipset
  • Triple-camera
  • 6/8GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • Presentatie begin 2019

Kopen

De Huawei P30 Pro kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Chinese Huawei is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Huawei P30 Pro voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Huawei P30 Pro wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Huawei P30 Pro abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons