Huawei Mate 30 Pro kopen

9 uit 10 beoordeling

De Huawei Mate 30 Pro kopen? De Huawei Mate 30 Pro is het beste model in de Mate-serie voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp, forse batterij en een reeks nieuws features is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Kirin 990 processor en 8GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de quad-camera.

Merk:

5,8 inch 6 GB RAM 128 GB opslag mAh

Verwacht: Huawei Mate 30 Pro

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

De Huawei Mate 30 Pro: het is voor de Chinese fabrikant een van de smartphones waar het om draait. De camera van de beruchte Huawei P30 Pro is goed, maar die van de Huawei Mate 30 Pro is nog beter. Als het vlaggenschipmodel in de Mate-serie is de Mate 30 Pro voorzien van alle gemakken. Maar het is ook de serie waarin Huawei uitpakt met nieuwste technieken. Het is immers niet voor niets een high-end smartphone met bijbehorend prijskaartje. Daar mag je wat van verwachten. Met een nieuw ontwerp, full-screen display en een unieke camera-opstelling is de Huawei Mate 30 Pro een bijzondere smartphone. Dit zijn de verwachte specificaties van de Huawei Mate 30 Pro:

  • 6.7-inch QuadHD+ display
  • Kirin 990-chipset
  • Quad-camera
  • 8GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • 4.200+ mAh batterij
  • IP68-certificatie
  • Lancering in september/oktober

Kopen

De Huawei Mate 30 Pro kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Chinese Huawei is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Huawei Mate 30 Pro voor een lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Mate 30 Pro wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Huawei Mate 30 Pro abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones