verwachte telefoon
verwachte telefoon

HTC U12 Life kopen

8 uit 10 beoordeling

De HTC U12 Life kopen? De betaalbare HTC U12 Life heeft de specificaties waar iedereen mee overweg kan. Er is een octa-core Snapdragon processor aanwezig, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Met een 6.0 inch FullHD+ display kun je bovendien genieten van een groot scherm. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 16 + 5 MP dual-camera of de 13 MP frontcamera.

Category:

HTC U12 Life Beschrijving

Als opvolger van de HTC U11 Life is er nu de U12 Life van het Taiwanese bedrijf. Hoewel HTC ooit één van de populairste smartphonefabrikanten was is het tegenwoordig één van velen. Dat betekent echter niet dat HTC de handoek al in de ring heeft gegooid. Met goed geprijsde smartphone werkt HTC nog altijd hard om de harten van de Nederlandse consumenten terug te winnen. De HTC U12 Life is het laatste model van HTC.

Display

De smartphone van HTC is voorzien van een groot 6.0 inch display met FullHD+ resolutie. Dit is een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Uitgaande van deze resolutie betekent dit een beeldverhouding van 18:9, zoals dit nu populair is onder smartphones. De pixeldichtheid van het display ligt op 402 ppi, een pixeldichtheid waarbij je pixels niet met het blote oog kunt onderscheiden.

Hardware

Met een Snapdragon chipset onder de motorkap is er nooit iets te klagen over de prestaties. Voor de HTC U12 Life geldt dat dit het type Snapdragon 636 is. Dit is een octa-core processorr met een maximale kloksnelheid van 1.8GHz. Deze chipset wordt bijgestaan door 4GB RAM en 64GB intern opslagruimte. Deze interne capaciteit om bestanden op te slaan kan met een microSD kaart uitgebreid worden. Verder is deze smartphone voorzien van een aardig grote accu wat de batterijduur ten goede komt. De batterij van de U12 Life heeft een capaciteit van 3600 mAh. In vergelijking met de voorganger is dit een aardige verbetering. De U11 Life heeft namelijk een accu van “maar” 2600 mAh. De smartphone van het Taiwanese HTC is bovendien voorzien van Dual-sim functionaliteit, Bluetooth 5.0 en NFC ondersteuning.

Camera

Door de smartphone is een digitale camera niet meer nodig. Met de gemiddelde smartphonecamera schiet je tegenwoordig even scherpe foto’s als met een digitale camera en dat geldt ook voor de HTC U12 Life. Deze smartphone is uitgerust met een dual-camera bestaat uit 16 + 5 megapixel sensors. Met fase detectie autofocus kun je bovendien goed scherpstellen op het object dat je wilt fotograferen en video’s maak je in de 4K kwaliteit. Aan de voorkant is er bovendien ook nog een 13 megapixel camera, voor het maken van selfies.

Kopen

De HTC U12 Life kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van HTC is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de HTC U12 Life voor een aanzienlijk lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De smartphone wordt dan in termijnen terugbetaald aan de provider. De HTC U12 Life abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons