Wileyfox

Showing all 5 results

 • Wileyfox Swift 2X

  8 uit 10 beoordeling

  Met de Swift 2X haal je alles in huis wat je verwacht van een smartphone anno 2017. De smartphone is betaalbaar, snel en maakt uitstekende foto's. Met de krachtige Snapdragon 430 processor, 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte heb je niet meer nodig om te multitasken op de smartphone. Er zijn hiernaast 16 + 8 megapixel camera's aanwezig en een 5.2 inch groot display met FullHD resolutie.

 • Wileyfox Swift 2 Plus

  8 uit 10 beoordeling

  Met de Swift 2 Plus heeft het Britse Wileyfox wederom een betaalbare maar snelle smartphone op de markt gebracht. De smartphone wordt aangedreven door een krachtige Snapdragon 430 processor en 3GB werkgeheugen waar het Cyanogen OS probleemloos op kan draaien. Met een display van 5 inch met HD resolutie, vingerafdrukscanner, USB type C aansluiting en een grote batterij is het een uitstekende smartphone. Voor een budget smartphone heeft de Swift 2 Plus een prachtige 16 megapixel camera met fase detectie autofocus en meer handige features.

 • Wileyfox Swift 2

  8 uit 10 beoordeling

  Met de Swift 2 gaat het Britse Wileyfox door met een succesvolle lijn budget smartphones. De smartphone draait op Cyanogen OS wat op Android gebaseerd is en beschikt over een helder 5 inch display met 1280 x 720 pixels resolutie. Voor een budget smartphone heeft een Swift 2 prima specificaties met een octa-core Snapdragon 430 processor en 2GB werkgeheugen. Schiet je graag foto’s met de Swift 2 kan dit met de 13 megapixel hoofdcamera of met de selfiecamera aan de voorkant.

 • Wileyfox Spark X

  De Wileyfox Spark X is in juni 2016 geïntroduceerd door de Britse smartphone producent. Het is één drie nieuwe toestellen die Wileyfox geïntroduceerd heeft naast de regulier Spark en de Spark +. Wileyfox is een prijsvechter dat voornamelijk aan de onderkant van het smartphone segment opereert met budget smartphones. Hoewel de Spark X de grootste variant van de Spark modellen is met de beste specificaties is het nog steeds een budget toestel. De afmetingen van de smartphone zijn 155 x 79 x 9 mm bij een gewicht van 163 gram.

 • Wileyfox Spark +

  De Wileyfox Spark + is één van de drie nieuwe Android smartphones die in juni 2016 geïntroduceerd zijn door het Britse bedrijf. In Nederland worden maar twee van deze modellen uitgebracht; de Spark + en de Spark X. Wileyfox staat erom bekend dat het goedkope smartphones aanbiedt met goede specificaties. De Spark + is een betaalbare smartphone dat qua prijs tussen de normale Spark en de Spark X in ligt. In Nederland is het de goedkoopste Spark versie van Wileyfox. De afmetingen van de smartphone zijn 143 x 70,4 x 8,7 mm bij een gewicht van 135 gram.

WileyFox smartphones

WileyFox is een relatief onbekende smartphone producent in Nederland maar het moederbedrijf heeft wereldwijd veel smartphones op de markt gebracht. Het bedrijf is gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk en verkoopt de smartphone alleen online. Hoewel de smartphones van Wileyfox budgetvriendelijk zijn worden de onderdelen ingekocht bij betrouwbare leveranciers zoals Samsung, Sony en LG. Met componenten van een goede kwaliteit zet Wileyfox een merk op de markt dat gekenmerkt wordt door kwaliteit voor een lage prijs. Het bedrijf zorgt voor een goede combinatie van Aziatische hardware met de software van Silicon Valley en Europese service van hoge kwaliteit. De betaalbare prijzen die goedkoper zijn dan die van concurrenten is één van de aandachtspunten van het bedrijf. De eerste Wileyfox smartphones waren de Swift en Storm. Deze zijn in oktober en november 2015 op de markt gebracht. Wileyfox heeft in Nederland twee smartphones op de markt gebracht waarvan de Storm het duurdere model is. Alle smartphones van Wileyfox draaien op het Cyanogen besturingssysteem. Dit is een variant op het Android besturingssysteem van Google. De smartphones van Wileyfox hebben standaard twee jaar garantie. De garantie kan voor een laag jaarlijks bedrag met een jaar verlengd worden.