Wiko

Alle 3 resultaten

 • Wiko Wim Lite

  8 uit 10 beoordeling

  De Wiko Wim Lite is een betaalbare smartphone met alles opties die je echt nodig hebt. De 5 inch Wiko telefoon heeft een Full HD display, quad-core Snapdragon 435 processor en 3GB werkgeheugen. Voor een smartphone in deze prijsklasse is de Wiko Wim Lite een goede keuze. Foto’s en video’s schiet je in een indrukwekkende kwaliteit met de 13 megapixel dubbele camera en 16 megapixel frontcamera.

 • Wiko Wim

  8 uit 10 beoordeling

  De Wiko Wim is een uitgebreide smartphone met alles opties die je echt nodig hebt. De 5.5 inch smartphone heeft een Full HD display, Snapdragon 626 processor en maar liefst 4GB werkgeheugen. Voor een smartphone in deze prijsklasse is de Wiko Wim een uitstekende keuze. Foto’s en video’s schiet je in een indrukwekkende kwaliteit met de 13 megapixel dubbele camera en 16 megapixel frontcamera.

 • Wiko Freddy

  7 uit 10 beoordeling

  Als het op een goedkope telefoon aankomt dan is de Wiko Freddy de smartphone die je zoekt. Voor een smartphone met deze prijs krijg je veel waar voor je geld. De kleurrijke smartphone heeft een 5 inch display, een quad-core processor en 1GB werkgeheugen. Er is 8GB opslagruimte beschikbaar dat met microSD uitgebreid kan worden. Foto’s en video’s schiet je met de 5 en 2 megapixel camera.

Wiko smartphones

Wiko is een Franse smartphone producent met roots in China. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft het hoofdkantoor in Marseille gevestigd. Het grootste deel van de aandelen van Wiko zijn in handen van een Chinese technologie gigant en de smartphones worden zelf ook geproduceerd in China. In een korte tijd heeft de smartphone fabrikant een groot gedeelte van de Franse markt in handen gekregen. In 2013, twee jaar na de start, had Wiko al meer dan 1,7 miljoen exemplaren verkocht in Frankrijk alleen. In totaal waren dit er 2,6 miljoen. Dit waren voornamelijk dual-sim Android mobiele telefoons. Als besturingssysteem gebruikt Wiko uitsluitend het gebruiksvriendelijke Android besturingssysteem van Google. Met de huidige generatie smartphones probeert Wiko een alternatief te bieden voor de hoger geprijsde mobiele telefoons van Samsung en Apple. De focus ligt op goede specificaties voor een betaalbare prijs. Het lijkt er niets op dat er ergens op bespaard wordt terwijl dit wel noodzakelijk is om de betaalbare prijzen te hanteren. Wiko is geen bedrijf dat vele miljoenen spendeert aan commercials op televisie en sponsoring. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op dat terug te vinden is in de prijzen. Door de lagere kosten is Wiko in staat om kwaliteit te leveren voor een lagere prijs.