Wiko

Alle 10 resultaten

 • Wiko Wim Lite

  8 uit 10 beoordeling

  De Wiko Wim Lite is een betaalbare smartphone met alles opties die je echt nodig hebt. De 5 inch Wiko telefoon heeft een Full HD display, quad-core Snapdragon 435 processor en 3GB werkgeheugen. Voor een smartphone in deze prijsklasse is de Wiko Wim Lite een goede keuze. Foto’s en video’s schiet je in een indrukwekkende kwaliteit met de 13 megapixel dubbele camera en 16 megapixel frontcamera.

 • Wiko Wim

  8 uit 10 beoordeling

  De Wiko Wim is een uitgebreide smartphone met alles opties die je echt nodig hebt. De 5.5 inch smartphone heeft een Full HD display, Snapdragon 626 processor en maar liefst 4GB werkgeheugen. Voor een smartphone in deze prijsklasse is de Wiko Wim een uitstekende keuze. Foto’s en video’s schiet je in een indrukwekkende kwaliteit met de 13 megapixel dubbele camera en 16 megapixel frontcamera.

 • Wiko UFeel Prime

  9 uit 10 beoordeling

  De Prime versie van de Wiko U Feel is een uitgebreide smartphone dat net niet in de categorie budget telefoons valt. De 5 inch smartphone heeft alles wat je nodig hebt: een Full HD display, Snapdragon 430 processor en maar liefst 4GB werkgeheugen. Voor een smartphone in deze prijsklasse is de Wiko U Feel Prime een uitstekende keuze. Foto’s en video’s schiet je in een indrukwekkende kwaliteit met de 13 en 5 megapixel camera’s.

 • Wiko Tommy

  7 uit 10 beoordeling

  Met de Wiko Tommy zet de Franse bedrijf wederom een stijlvolle en betaalbare smartphone in de markt. De budgetvriendelijke Tommy is een 4G smartphone met prima specificaties zoals een 5 inch HD display, Snapdragon 212 processor en 1GB werkgeheugen. Voor iedereen die op zoek is naar een stabiele smartphone voor een lage prijs is de Wiko Tommy een goede keuze. De Android smartphone beschikt over een 2500 mAh batterij en foto’s schiet je met de 8 en 5 megapixel camera’s.

 • Wiko Freddy

  7 uit 10 beoordeling

  Als het op een goedkope telefoon aankomt dan is de Wiko Freddy de smartphone die je zoekt. Voor een smartphone met deze prijs krijg je veel waar voor je geld. De kleurrijke smartphone heeft een 5 inch display, een quad-core processor en 1GB werkgeheugen. Er is 8GB opslagruimte beschikbaar dat met microSD uitgebreid kan worden. Foto’s en video’s schiet je met de 5 en 2 megapixel camera.

 • Wiko Jerry

  7 uit 10 beoordeling

  De kleurrijke Wiko Jerry is een gebruiksvriendelijke Android smartphone met een 5 inch display. Voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare smartphone is de Jerry een perfecte keuze. De smartphone heeft alles wat de gemiddelde gebruiker nodig heeft. Foto’s schiet je met de 5 en 2 megapixel camera en als je deze op wilt slaan op de smartphone dan is er 8 GB opslagruimte beschikbaar.

 • Wiko UFeel Dual sim

  De U Feel is een nieuwe smartphone in het assortiment van Wiko. Het toestel is in juni 2016 op de markt gebracht in Nederland. Met een combinatie van levendige kleuren en premium metaalgebruik voor de behuizing is de U Feel smartphone een opvallende verschijning. De zijkanten van de smartphone hebben gebogen randen en ronde hoeken waardoor het toestel lekker in de hand ligt. Het 2.5D gebogen display en maakt het geheel af waardoor de smartphone een premium uitstraling krijgt. Het display van de U Feel heeft een formaat van 5 inch met een resolutie van 1280 x 720 pixels (294 ppi). Het glas is hiernaast beschermd tegen krassen en schokken. Met behulp van CABC technologie wordt de helderheid automatisch aangepast aan de achtergrondverlichting. De afmetingen van de U Feel zijn 143.00 x 70.70 x 8.55 mm bij een gewicht van 145 gram.

 • Wiko Lenny 3

  Wiko is een jonge smartphone fabrikant uit Frankrijk dat voornamelijk budget smartphones op de markt brengt. Dit geldt ook voor de Wiko Lenny 3 dat als het vlaggenschip model wordt gezien. De opvolger van de Lenny 2 heeft een metalen behuizing met een een slank design. Het IPS display heeft een formaat van 5 inch en een resolutie van 1280 x 720 pixels (294 ppi). De afmetingen zijn 145 x 73.1 x 9.9 mm bij een gewicht van 177 gram.

 • Wiko Sunny

  7 uit 7 beoordeling

  Met de Wiko Sunny haal je een budgetvriendelijke smartphone met een kleurrijk uiterlijk in huis. De dual-sim smartphone van de Franse producent heeft alles wat een normale gebruiker nodig heeft. Het 4 inch display heeft een comfortabele grootte en het toestel is in meerdere kleuren verkrijgbaar. De Android smartphone is door de lage verkoopprijs geschikt voor iedereen die niet teveel verwacht van een smartphone maar wel altijd bereikbaar wil zijn. Foto’s schiet je met de 5 megapixel camera.

 • Wiko Fever

  De Wiko Fever is in november 2015 in Nederland op de markt gebracht. Opvallend aan het design is het glow-in-the-dark en leder effect aan de achterkant van de smartphone. De behuizing is gemaakt van metaal met een licht gebogen display waardoor het toestel nog dunner lijkt. Het display is gemaakt van versterkt glas dat afkomstig is van Corning en heeft een formaat van 5,2 inch. Dit is een Full HD display met een pixeldichtheid van 424 ppi. De afmetingen van de Wiko Fever zijn 148 x 73.8 x 8.3 mm bij een gewicht van 143 gram.

Wiko smartphones

Wiko is een Franse smartphone producent met roots in China. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft het hoofdkantoor in Marseille gevestigd. Het grootste deel van de aandelen van Wiko zijn in handen van een Chinese technologie gigant en de smartphones worden zelf ook geproduceerd in China. In een korte tijd heeft de smartphone fabrikant een groot gedeelte van de Franse markt in handen gekregen. In 2013, twee jaar na de start, had Wiko al meer dan 1,7 miljoen exemplaren verkocht in Frankrijk alleen. In totaal waren dit er 2,6 miljoen. Dit waren voornamelijk dual-sim Android mobiele telefoons. Als besturingssysteem gebruikt Wiko uitsluitend het gebruiksvriendelijke Android besturingssysteem van Google. Met de huidige generatie smartphones probeert Wiko een alternatief te bieden voor de hoger geprijsde mobiele telefoons van Samsung en Apple. De focus ligt op goede specificaties voor een betaalbare prijs. Het lijkt er niets op dat er ergens op bespaard wordt terwijl dit wel noodzakelijk is om de betaalbare prijzen te hanteren. Wiko is geen bedrijf dat vele miljoenen spendeert aan commercials op televisie en sponsoring. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op dat terug te vinden is in de prijzen. Door de lagere kosten is Wiko in staat om kwaliteit te leveren voor een lagere prijs.