Sony

Alle 12 resultaten

 • Sony Xperia XA1

  7 uit 10 beoordeling

  De Sony Xperia XA1 is de goedkoopste telefoon uit de X lijn. Het is de opvolger van de Xperia XA en is het budgetmodel voor 2017. Met een 5,0 inch Full HD display, een Mediatek chipset en 3GB werkgeheugen is het een betaalbare Android smartphone met uitstekende specificaties. Foto's schiet je met de 23 megapixel camera aan de achterkant of met de 8 megapixel frontcamera.

 • Sony Xperia XZs

  9 uit 10 beoordeling

  De Sony Xperia XZ Premium is de smartphone die je moet hebben als je alleen het beste verlangt. Met de nieuwe Snapdragon 835 chipset, 4GB werkgeheugen en Android 7.0 Nougat is het een smartphone dat uitzonderlijke prestaties levert. Het 5,5 inch display heeft een unieke 4K resolutie waardoor details maximaal weergegeven worden op het scherm. Er is hiernaast 64GB opslagruimte aanwezig, twee stereo speakers aan de voorkant en het toestel is met de IP68 certificatie bestendig tegen water en stof.

 • Sony Xperia X Compact

  8 uit 10 beoordeling

  De Sony Xperia X Compact is zoals de naam al aangeeft de kleinste variant in de X-lijn. Met een 4,6 inch display en HD resolutie wordt alles helder en scherp weergegeven. De Android smartphone wordt aangedreven door een snelle Qualcomm Snapdragon 650 processor dat hulp krijgt van 3GB werkgeheugen. De opslagruimte omvat 32 GB en dit kan met een microSD kaart uitgebreid worden. Foto’s en video’s worden gemaakt met de 23 megapixel hoofdcamera en 5 megapixel frontcamera. Deze multimedia smartphone beschikt hiernaast over stereo speakers en een snelle vingerafdrukscanner.

 • Sony Xperia XZ

  8 uit 10 beoordeling

  De Sony Xperia XZ is in september 2016 op de Nederlandse markt gebracht door het Japanse bedrijf. De XZ is het nieuwe vlaggenschip model van Sony. De smartphone heeft een ongekende snelheid met een hervormd design en uitstekende specificaties. Het is de duurste smartphone in de X-lijn maar je krijgt er wel wat unieks voor terug. Het toestel heeft een 5,2-inch full HD display, Snapdragon 820 processor, 3 GB werkgeheugen met 32GB opslagruimte en 23 megapixel camera.

 • Sony Xperia XA Ultra

  Sony heeft in mei 2016 de Xperia XA Ultra geïntroduceerd in Nederland. De Xperia X is een nieuwe serie smartphones waarvan wordt gezegd dat het de vervanger is van de Xperia Z serie. De Xperia XA Ultra is een toevoeging op de drie eerder geïntroduceerde Xperia X smartphones; de Xperia X, XA en X Performance. Van al deze modellen is de XA Ultra het grootste model met een 6 inch display. Door het grote formaat wordt het gezien als een phablet. De afmetingen van de XA Ultra zijn 164 x 79 x 8,4 mm bij een gewicht van 202 gram. Het toestel heeft een dun metalen frame met een slank uiterlijk waarbij het curved display over de gehele breedte loopt. De gebogen randen van het display zorgen ervoor dat het toestel lekker in de hand ligt.

 • Sony Xperia X Performance

  De Sony Xperia X Performance is in februari 2016 gepresenteerd. De high performance smartphone is tegelijk gepresenteerd met de Xperia X en de XA. De X Performance heeft de beste specificaties van deze drie smartphones. Al enige van de drie smartphones is de X Performance water- en stofdicht met een IP68 certificatie. De smartphone is uitgerust met een helder en scherp 5 inch Triluminos display met een Full HD resolutie. De afmetingen zijn 143,7 x 70,5 x 8,6 mm bij een gewicht van 165 gram.

 • Sony Xperia E5

  Sony heeft de Xperia E5 in mei 2016 gepresenteerd; een smartphone die veel biedt voor weinig. Het is de eerste Sony smartphone dat in 2016 gepresenteerd is naast de nieuwe X serie en de opvolger van de Sony Xperia E4g. In vergelijking met de E4g zijn er veel verbeteringen. De smartphone is krachtiger, heeft een betere display en ook de camera is verbeterd. De Xperia E5 is een budget smartphone met ondersteuning voor 4G en een 5 inch display. Dit LCD display heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels met een pixeldichtheid van 294 ppi. Met een displaygrootte van 5 inch past het toestel makkelijk in de broekzak maar het is net wat te groot om met één hand te bedienen.

 • Sony Xperia XA

  De Sony Xperia XA is in februari 2016 gepresenteerd. De smartphone is tegelijk gepresenteerd met de Xperia X en de X Performance. De XA is de goedkoopste versie van de drie nieuwe modellen. Sony heeft op verschillende componenten bespaard bij dit model. Zo is de achterkant van het model vervaardigd van plastic. Het toestel is wel lichter dan de andere twee smartphones en weegt maar 137 gram. De afmetingen zijn 143.6 x 66.8 x 7.9 mm. De Xperia XA is uitgerust met een 5 inch Triluminos display met een Full HD resolutie. Dit komt neer op een pixeldichtheid van 294 ppi.

 • Sony Xperia X

  De Sony Xperia X smartphone is op 22 februari 2016 gepresenteerd. De smartphone heeft een 5 inch display met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Dit komt neer op een pixeldichtheid van 441 ppi. Het toestel heeft een gewicht van slechts 153 gram. De Xperia X is het eerste model in de X smartphone lijn. Het is tegelijk met de Xperia XA en Xperia X Performance gepresenteerd. Het toestel heeft een bijna volledig aluminium design en aan de rechterkant van het toestel zit een vingerafdrukscanner voor het ontgrendelen. In tegenstelling tot veel andere Sony smartphone is de Xperia X niet waterdicht.

 • Sony Xperia M5

  De Xperia M5 is een midrange toestel van Sony met het ontwerp van de Xperia Z-serie. Er is glas verwerkt in het design aan de voor- en achterkant. De Xperia M5 is vanaf februari 2016 verkrijgbaar in Nederland. De M5 is een water- en stofdichte smartphone met een 5 inch display. Dit display heeft een Full HD resolutie.
  De Sony Xperia M5 beschikt over een krachtige MediaTek Helio X10 processor. Deze heeft 8 kernen op maximaal 1,8GHz. De processor wordt geholpen door 3GB werkgeheugen en de interne opslagruimte in dit model is 16GB. Dit is uit te breiden tot maximaal 200GB met een microSD kaart. De batterij heeft een capaciteit van 2600mAh.

 • Sony Xperia Z5

  De Sony Xperia Z5 is begin september 2015 door Sony gepresenteerd. Het toestel heeft een premium design met een glas en metalen behuizing. De smartphone is stof- en waterdicht en heeft een helder 5.2 inch Full HD display. Alles wat wordt weergegeven op het display wordt scherp getoond. Er is een vingerafdrukscanner aanwezig maar wel op een andere plek dan bij veel andere smartphone het geval is. De vingerafdrukscanner zit niet onder het display maar aan de zijkant.

Sony

Sony is een Japanse fabrikant van consumentenelektronica. Het is in 1947 opgericht en tegenwoordig één van de grootste elektronicafabrikanten ter wereld. Het heeft in al die jaren veel verschillende succesproducten op de markt gebracht. De walkman, Playstation en discman zijn hier voorbeelden van. Het bedrijf bestaat uit meerdere ondernemingen die gericht zijn op de verschillende productgroepen. De mobiele tak van het bedrijf is in 2001 opgericht als joint venture van Sony en Ericsson. Sinds 2012 is het echter volledig in eigendom van Sony waarna de naam overging naar Sony Mobile. De ruime kennis van technologie, waardoor de camera technologie, wordt gebruikt in de smartphones die het bedrijf produceert. De camera’s van de vlaggenschip toestellen zijn dan ook van een meer dan uitstekende kwaliteit. De ingebouwde features doen mensen versteld staan van de mogelijkheden van de Sony smartphones. Er is een ruim assortiment waardoor er voor iedereen een smartphone beschikbaar is passend bij het budget en voorkeuren.