OnePlus

Showing all 5 results

 • OnePlus 7

  9 uit 10 beoordeling

  De OnePlus 7 kopen? Dit is de flagship-killer voor het jaar 2019, afkomstig van het populaire OnePlus. Met een helder scherm, krachtige specificaties en een herkenbaar design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de OnePlus 7 een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 855-processor en 6GB RAM hoef je je geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de formidabele dual-camera.

 • OnePlus 7 Pro

  9 uit 10 beoordeling

  De OnePlus 7 Pro kopen? Dit is de flagship-killer voor het jaar 2019, afkomstig van het populaire OnePlus. Met een groot 6.67-inch scherm, pop-up frontcamera en krachtige specificaties is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de OnePlus 7 Pro competitief en doet het de naam eer aan. Met de Snapdragon 855-processor en 8GB RAM hoef je je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 48 MP triple-camera.

 • OnePlus 6

  9 uit 10 beoordeling

  De OnePlus 6 kopen? De betaalbare OnePlus 6 heeft krachtige specificaties met een stijlvol en elegant uiterlijk. Op alle fronten overstijgt de OnePlus 6 andere smartphones in dezelfde prijsklasse. Met een 6.3 inch Full HD display, Snapdragon 845 processor en 6GB RAM hoef je geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 20 + 16 MP dual-camera of de 16 MP frontcamera.

 • OnePlus 5T

  9 uit 10 beoordeling

  De OnePlus 5T is een krachtige smartphone dat voor een lage prijs geleverd wordt. Dat neemt niet weg dat deze alles heeft wat je nodig hebt: een Full HD+ display, Snapdragon 835 processor en 6GB werkgeheugen. Voor een smartphone in deze prijsklasse is de OnePlus 5T de absolute topper. Foto’s en video’s schiet je in een indrukwekkende kwaliteit met de 16 + 20 MP hoofdcamera of met de 16 MP frontcamera.

OnePlus

OnePlus is in December 2013 opgericht in China. Wat veel mensen niet weten is dat vanaf de start het grotere Oppo de enige aandeelhouder is geweest. Op de Chinese markt voor smartphone is Oppo een gevestigde naam. Onder de OnePlus naam wilde het bedrijf echter wat nieuws proberen en dat is aardig gelukt. Vandaag de dag is iedere smartphone liefhebber bekend met het merk dat kwaliteit voor een lage prijs levert.

Never Settle

Voor OnePlus begon het allemaal met een simpel maar gewaagd idee om een betere smartphone te maken. Niet alleen zou het de beste telefoon moeten zijn maar het zou ook anders in de markt gezet worden. De leidraad van het succes van OnePlus vindt zijn oorsprong in de communicatie met de eindgebruiker. OnePlus heeft vanaf het begin af aan naar de gebruiker geluisterd en aanpassingen aan haar smartphones gemaakt om nog beter tegemoet te komen aan de wensen en eisen van de fans. Het grote doel van OnePlus is het leveren van smartphones met de allerbeste specificaties maar dan voor een lagere prijs dan concurrenten. Met de slogan “Never Settle” vecht OnePlus al jaren om dit waar te maken.

OnePlus smartphones

De eerste smartphone, de originele OnePlus One, werd in 2014 gepresenteerd als de “Flagship Killer”. In eerste instantie werd de voorraad in het eigen land verkocht maar nog voor het einde van het jaar werden de leveringen uitgebreid naar Europa. De eerste versie van de OnePlus smartphone was voorzien van de hoogste kwaliteit onderdelen terwijl het voor een for lager bedrag dan concurrende smartphones werd verkocht. Met behulp van een uniek uitnodigingssysteem werd de populariteit van de smartphones snel groter. De vraag nam zelfs zo hard toe dat OnePlus de vraag niet meer aankon. Voor de OnePlus 2 ging het al iets beter met de voorraden en konden steeds meer gebruikers de smartphone bemachtigen. Inmiddels zijn we al meerdere modellen en jaren verder en nog steeds maakt OnePlus naam als de fabrikant met de Flagship Killers. De smartphones van de Chinese producent draaien op Android met de CyanogenMod ROM.