Wiko Harry kopen

8 uit 10 beoordeling

De Wiko Harry is van de nieuwe generatie budgettelefoons waar je daadwerkelijk nog wat aan hebt. De smartphone heeft een lage prijs maar biedt voldoende mogelijkheden voor de gemiddelde gebruiker. Het Android toestel heeft een 5 inch display met 720p resolutie en wordt aangedreven door een quad-core processor. Voor al je foto’s en video’s is er 16GB opslagruimte beschikbaar. Voor een budgettelefoon heeft de Harry een indrukwekkende 13 megapixel camera boordevol opties.

Merk:

5,0 inch 3 GB RAM 16 GB opslag 2500 mAh

Beschrijving

De Wiko Harry is een budgettelefoon uit de stal van het Franse Wiko. De Franse producent van smartphone richt zich op de gebruiker die niet veel wil of kan besteden aan een smartphone. Dat neemt niet weg dat je voor de lage prijs nog altijd een goede smartphone kunt kopen, zo bewijst Wiko met de Harry. De Wiko Harry is een 4G telefoon dat in 2017 op de markt is gebracht.

Display en design

De stijlvolle smartphone van Wiko ziet er op het eerste gezicht duurder uit dan de prijs waar je het voor koopt. Dit komt door het metalen design aan de achterkant waardoor het toestel een premium uiterlijk heeft. Met een 5 inch groot scherm is er niemand die snel zal klagen dat het scherm te klein is. Vooral voor een goedkope telefoon is dit een aardig groot scherm. De resolutie van het touchscreen display is 720 x 1280 pixels. Dit komt neer op een pixeldichtheid van 294 pixels per inch. De totale afmetingen van de smartphone zijn 145 x 72.7 x 9.15 mm bij een gewicht van 160 gram.

Hardware

De Wiko Harry wordt aangedreven door een 1.4GHz quad-core processor en 3GB RAM. Waar budgettelefoons eerder nog standaard uitgerust werden met 1GB RAM is het snel vooruit gegaan. Zo heeft de Harry evenveel werkgeheugen als veel smartphones die duurder zijn. Het toestel heeft hiernaast 16GB interne opslagruimte wat uitgebreid kan worden tot 128GB met een microSD kaart. De Wiko Harry heeft verder een batterij met een capaciteit van 2500 mAh en biedt het ondersteuning voor dual-sim.

Camera

Van een budgettelefoon mag je eigenlijk niet teveel verwachten maar toch is het gelukt om een 13 megapixelcamera in de smartphone te plaatsen. Met diverse functies maakt het fotograferen leuker maar ook kun je er de kwaliteit van foto’s mee verbeteren. Aan de voorkant is er een 5 megapixel frontcamera voor het maken van selfies. In donkere situaties wordt je geholpen door Display Flash, waarbij het scherm oplicht en zo meer licht verspreid.

Kopen

De Wiko Harry kopen is mogelijk in de kleuren Antraciet, Gold en Bleen. Bleen is een combinatie van groen en blauw. De Harry smartphone is met abonnement verkrijgbaar maar ook als los toestel. De adviesprijs waarmee het toestel van Wiko over de toonbank gaat is 129 euro voor een los model. Met deze adviesprijs valt de smartphone in het budgetsegment. Als je de Wiko Harry wilt kopen dan ben je hier op het juiste adres; wij vergelijken alle prijzen en abonnementen van de Wiko Harry.