verwachte telefoon
verwachte telefoon

Sony Xperia XA3 Ultra kopen

9 uit 10 beoordeling

De Sony Xperia XA3 Ultra kopen? De Sony Xperia XA3 Ultra is de grote broer van de Sony Xperia XA3. Met een groot 6.5 inch scherm, krachtige specificaties en een nieuw design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Sony Xperia XA3 Ultra een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 660 processor en 6GB RAM hoef je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de dual-camera.

Category:

Sony Xperia XA3 Ultra Beschrijving

De Sony Xperia XA3 Ultra is de grote broer van de Xperia XA3. De grotere variant beschikt waarschijnlijk over een 6.5 inch scherm met FullHD+ resolutie van 1080 x 2160 pixels. Met een scherm van dit formaat doet de smartphone de Ultra naam eer aan. De Xperia XA3 Ultra heeft naar verwachting afmetingen van 167.4 x 73.3 x 8.3mm. Wat je precies kunt verwachten van de Sony smartphone? Dit is wat je kunt verwachten van de Sony Xperia XA3:

  • Snapdragon 660 chipset
  • Dual-camera
  • 6GB RAM
  • 64GB opslagruimte
  • Presentatie begin 2019

Kopen

De Sony Xperia XA3 Ultra kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van Sony is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Sony Xperia XA3 Ultra voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Sony Xperia XA3 Ultra wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Sony Xperia XA3 Ultra abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons