verwachte telefoon
verwachte telefoon

Sony Xperia XA3 kopen

8 uit 10 beoordeling

De Sony Xperia XA3 kopen? De Sony Xperia XA3 is de upgrade van de eerder geïntroduceerde Sony Xperia XA2. Met een helder scherm, krachtige specificaties en een nieuw design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Sony Xperia XA3 een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 660 processor en 4GB RAM hoef je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de dual-camera.

Category:

Sony Xperia XA3 Beschrijving

De Sony Xperia XA3 is de direct opvolger van de Sony Xperia XA2. Met een nieuw design, andere beeldverhouding en een upgrade van de onderdelen is het de Sony Xperia XA3 die het voor Sony moet doen in het middenklasser segment. De Xperia XA3 wordt naar verwachting uitgerust een 5.9 inch display met FullHD+ resolutie van 1080 x 2160 pixels. Voor de afmetingen komt dit neer op 155.7 x 68.3 x 8.4mm. Vanzelfsprekend heeft de smartphone een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de Sony Xperia XA3:

  • Snapdragon 660 chipset
  • Dual-camera
  • 4GB RAM
  • 64GB opslagruimte
  • Presentatie begin 2019

Kopen

De Sony Xperia XA3 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Japanse Sony is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Sony Xperia XA3 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Sony Xperia XA3 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Sony Xperia XA3 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons