Sony Xperia L4 kopen

8 uit 10 beoordeling

De Sony Xperia L3 kopen? De Sony Xperia L4 is de upgrade van de eerder geïntroduceerde Sony Xperia L3. Met een helder scherm, prima specificaties en een nieuw design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Sony Xperia L4 een aantrekkelijke maar vooral betaalbare optie. Met de Mediatek processor en 3GB RAM hoef je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 13 + 5 + 2 MP triple-camera.

Merk:

6,2 inch 3 GB RAM 64 GB opslag 3580 mAh

Beschrijving

De Sony Xperia L4 is de directe opvolger van de Sony Xperia L3. Met een 21:9 beeldverhouding, triple-camera en een upgrade van de onderdelen is het de Sony Xperia L4 die het voor Sony moet doen in het budgetsegment. De Xperia L4 is uitgerust met een 6,2-inch display met HD+ resolutie van 720 x 1680 pixels. Voor de afmetingen komt dit neer op 159 x 71 x 8.7 mm bij een gewicht van 178 gram. Vanzelfsprekend heeft de smartphone een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de Sony Xperia L4:

  • 6,2-inch HD+ display
  • MediaTek Helio P22 chipset
  • 13 + 5 + 2 MP dual-camera
  • 3 GB RAM
  • 64 GB opslagruimte
  • 3.580 mAh batterij

Kopen

De Sony Xperia L4 kopen is mogelijk in de kleuren zwart en blauw. De smartphone van het Japanse Sony is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 199 euro. Als de Sony Xperia L4 voor een lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Sony Xperia L4 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Sony Xperia L4 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.