verwachte telefoon
verwachte telefoon

Sony Xperia L3 kopen

8 uit 10 beoordeling

De Sony Xperia L3 kopen? De Sony Xperia L3 is de upgrade van de eerder geïntroduceerde Sony Xperia L2. Met een helder scherm, prima specificaties en een nieuw design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Sony Xperia L3 een aantrekkelijke optie. Met de Mediatek processor en 3GB RAM hoef je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de dual-camera.

Category:

Sony Xperia L3 Beschrijving

De Sony Xperia L3 is de direct opvolger van de Sony Xperia L3. Met een andere beeldverhouding, dual-camera en een upgrade van de onderdelen is het de Sony Xperia L3 die het voor Sony moet doen in het budgetsegment. De Xperia L3 wordt naar verwachting uitgerust een 5.7 inch display met HD+ resolutie van 1440 x 720 pixels. Voor de afmetingen komt dit neer op 153.8 x 71.9 x 9 mm. Vanzelfsprekend heeft de smartphone een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de Sony Xperia L3:

  • MediaTek chipset
  • Dual-camera
  • 3GB RAM
  • 32GB opslagruimte
  • Presentatie begin 2019

Kopen

De Sony Xperia L3 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Japanse Sony is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Sony Xperia L3 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Sony Xperia L3 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Sony Xperia L3 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons