Sony Xperia 5 IV kopen

9 uit 10 beoordeling

De Sony Xperia 5 IV kopen? De Sony Xperia 5 IV is het ultieme topmodel in de line-up van Sony’s Xperia. De smartphone is uitgerust met de allerbeste specificaties: de Snapdragon Gen 1-chipset, 8 GB RAM, 128 GB opslagruimte en nog veel meer. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 12 MP triple-camera.

Merk:

6,1 inch 8 GB RAM 128 GB opslag 5000 mAh

Verwacht: Sony Xperia 5 IV

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

Sony heeft zijn nieuwste vlaggenschip-smartphone op de markt gebracht met de naam Xperia 5 IV. De premium smartphone komt met een aanzienlijke verandering in de grootte van het apparaat. Het is compacter en kleiner, terwijl het niet heeft ingeleverd op het gebied van prestaties en features. De smartphone is kleiner van formaat dan de Xperia 1 IV en Xperia 10 IV. Dit is de Sony Xperia 5 IV in het kort:

  • Maak perfecte portretten: realtime eye-autofocus en realtime tracking op alle lenzen
  • Dramatiseer alledaagse momenten: 4K HDR 120fps (tot 5x) slow motion-opnamen op alle lenzen
  • Maak perfecte selfies: 12 MP camera aan de voorkant en grote beeldsensor
  • Meeslepende kijkervaring van hoge kwaliteit
  • Full-stage stereoluidsprekers
  • Realtime HDR-drive en helderder scherm
  • Krachtig en toch compact: 5000mAh-batterij en hoogwaardige chipset in een compact formaat
  • Opnemen alsof je in een studio zit: hoogwaardige geluidsopname met “Music Pro”
  • Speel als een pro: Game Enhancer biedt nieuwe live streaming[ii] gameplay en opnamemogelijkheden

Specificaties

De Sony Xperia 5 IV is voorzien van een 6,1-inch FHD 120Hz OLED-scherm dat zich uitstrekt tot het geheel van het apparaat. Verder beschikt de telefoon over 5G-connectiviteit, 128 GB opslagruimte met een uitbreidbaar microSD-slot en 8 GB RAM. Voor de chipset heeft Sony gekozen voor de high-end Snapdragon 8 Gen 1. De energie is afkomstig uit een 5.000 mAh-accu.

De Sony Xperia 5 IV beschikt ook over een triple camera-instelling aan de achterzijde, elk uitgerust met de Alpha-serie Exmor RS mobiele sensor. Alle drie de camera’s aan de achterkant gebruiken dus dezelfde 12 MP sensor met verschillende lenzen. Aan de voorkant is er ook een 12 MP selfiecamera.

Kopen

De Sony Xperia 5 IV kopen is mogelijk in de kleuren groen, zwart en ecru wit. De smartphone van het Japanse Sony is via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 1.049 euro. Als de Sony Xperia 5 IV voor een veel lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een krediet. De Xperia 5 IV wordt dan in delen terugbetaald aan de provider. De Sony Xperia 5 IV abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones