Sony Xperia 10 Plus kopen

8 uit 10 beoordeling

De Sony Xperia 10 Plus kopen? De Sony Xperia 10 Plus is de grote broer van de Sony Xperia 10. Met een groot 6.5 inch scherm, krachtige specificaties en een nieuw design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Sony 10 Plus een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 636 processor en 4GB RAM hoef je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 12 + 8 MP dual-camera.

Merk:

6,5 inch 4 GB RAM 64 GB opslag 3000 mAh

Beschrijving

De Sony Xperia 10 Plus is de grote broer van de Xperia 10. Met een nieuw design, andere beeldverhouding en nieuwe features is het de Sony Xperia 10 Plus die het voor Sony moet doen in het middenklasser segment. Hoewel de naam anders is, is de Xperia 10 Plus de opvolger van de Xperia XA3 Ultra uit 2018. Maar door het langere ontwerp, gecombineerd met de nieuwe beeldverhouding, heeft de smartphone een nieuwe naam gekregen. Vanzelfsprekend heeft de smartphone van het Japanse Sony een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten als je Xperia 10 Plus koopt? Dit zijn de belangrijkste specificaties van de Sony Xperia 10 Plus:

  • 6.5 inch display (21:9)
  • Snapdragon 636 chipset
  • Dual-camera
  • 4GB RAM
  • 64GB opslagruimte
  • 3000 mAh batterij

Kopen

De Sony Xperia 10 Plus kopen is mogelijk in de kleuren zilver, blauw, goud en zwart. De smartphone van Sony is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 429 euro. Als de Sony Xperia 10 Plus voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Sony Xperia 10 Plus wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Sony Xperia 10 Plus abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.