Sony Xperia 1 II kopen

9 uit 10 beoordeling

De Sony Xperia 1 II kopen? De Sony Xperia 1 II is het ultieme topmodel in de line-up van Sony Xperia. De smartphone is uitgerust met de allerbeste specificaties: de Snapdragon 865-chipset, 8 GB RAM, 256 GB opslagruimte en nog veel meer. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 12 MP triple-camera met ToF-sensor.

Merk:

6,5 inch 8 GB RAM 256 GB opslag 4000 mAh

Beschrijving

De eerder dit jaar geïntroduceerde Sony Xperia L4 wordt gevolgd door de Xperia 1 II, uitgesproken als ‘Mark 2’. Met de nieuwe smartphone richt Sony zich op de cameraliefhebbers en audiofielen. De smartphone is namelijk erg camera-gericht omdat het een aantal cameratechnologieën van de Sony Alpha-camera’s gebruikt. Dit betekent dat het camerasysteem van de smartphone geavanceerder is dan ooit.

Over de specificaties en functies gesproken, de Xperia 1 II wordt standaard geleverd met een Snapdragon 865-chipset, 8 GB RAM en 256 GB interne opslag. Het heeft hiernaast een 4000 mAh-batterij, een 6,5-inch 4K OLED-scherm met 21:9 CinemaWide 4K resolutie. Wat betreft de camera’s is de Sony Xperia 1 II een van de grote jongens. Er is een opstelling met vier camera’s achterop met Zeis-lens. Als dat niet genoeg is, ondersteunt de telefoon zelfs Hi-Res Audio, IP65/68 waterbestendigheid en andere functies. Het volstaat om te zeggen dat dit toestel van Sony boordevol premiumfuncties zit.

Als je denkt dat de premium vlaggenschiptelefoons van Samsung of Huawei de beste camera’s hebben, dan zou je verrast kunnen worden door de Sony Xperia 1 II. Dit zijn de volledige specificaties van de Sony Xperia 1 II:

  • 6.5-inch QuadHD+ OLED display
  • Snapdragon 865-chipset
  • 12 MP triple-camera + ToF-sensor
  • 8 GB RAM
  • 256 GB opslagruimte
  • 4.000 mAh batterij

Kopen

De Sony Xperia 1 II kopen is mogelijk in de kleuren paars en zwart. De smartphone van het Japanse Sony is via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 1.199 euro. Als de Sony Xperia 1 II voor een veel lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een krediet. De Xperia 1 II wordt dan in delen terugbetaald aan de provider. De Sony Xperia 1 II abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.