verwachte telefoon
verwachte telefoon

Sony Xperia 1 kopen

8 uit 10 beoordeling

De Sony Xperia 1 kopen? De Sony Xperia 1 is de upgrade van de eerder geïntroduceerde Sony Xperia XZ3. Met een helder scherm, krachtige specificaties en een nieuw design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Sony Xperia 1 een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 855 processor en 6GB RAM hoef je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de triple-camera.

Category:

Sony Xperia 1 Beschrijving

De Sony Xperia XZ3 is nog niet lang op de markt maar de opvolger staat alweer klaar. De nieuwste aanwinst voor de Xperia-serie is de Sony Xperia 1. Sony is één van de enige fabrikanten die meer dan eens per jaar het vlaggenschip model een update geeft. Met een groot display, de nieuwste Snapdragon processor en een triple-camera zijn de verwachtingen hoog. De Xperia 1 wordt naar verwachting uitgerust een 6.5 inch display. Vanzelfsprekend heeft de smartphone een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de Sony Xperia 1:

  • Snapdragon 855 chipset
  • Triple-camera
  • Dual frontcamera
  • 6GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • Presentatie begin 2019

Kopen

De Sony Xperia 1 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Japanse Sony is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Sony Xperia 1 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Sony Xperia 1 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Sony Xperia 1 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons