Samsung Galaxy Xcover 4 kopen

8 uit 10 beoordeling

De potige Samsung Galaxy Xcover 4 is verstevigd en kan extreme situaties doorstaan. Het is een beresterke smartphone met 5.0 inch display en quad-core processor. Het is de perfecte telefoon voor mee te nemen naar je werk. Foto's en video's maak je met de 13 megapixel camera achter of met de 5 megapixel frontcamera. Als je op zoek bent naar een stevige smartphone die tegen een stootje kan dan is de Galaxy Xcover 4 het model waar je naar zoekt.

Merk:

5,0 inch 2 GB RAM 16 GB opslag 2800 mAh

Beschrijving

AFMETINGEN 146.2 x 73.3 x 9.7 mm
GEWICHT 172 gram
BESTURINGSSYSTEEM Android 7.0
DISPLAY 5.0 inch
PROCESSOR Quad-core 1.4 GHz
OPSLAGRUIMTE 16GB
APP STORE Google Play Store
CAMERA 13 megapixels
FRONT CAMERA 5 megapixels
BATTERIJ 2800 mAh

Samsung komt wederom met een beresterke smartphone op de proppen: de Samsung Galaxy Xcover 4. Net zoals de voorganger is ook de Xcover 4 een toestel waarbij duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. De telefoon is IP68 gecertificeerd waardoor het een onderdompeling in water met gemak overleefd. Het kan zelfs voor een periode van 30 minuten tot 1.5 meter onder water aan en is bestand tegen stof. Het is een smartphone die tegen meer dan een stootje kan en blijft zelfs werken in extreme temperaturen. Dit wordt gegarandeerd door de MIL-STD 810G standaard. De smartphone draait op Android 7.0 Nougat en kan zelfs met handschoenen aan bediend worden.

Hardware

Zoals je vaker ziet bij telefoons in deze categorie gaat het niet om de snelheid en de allerbeste specificaties. Dat is ook niet het geval bij de Xcover 4. Het toestel heeft een 5 inch display met 720p resolutie. Onder het display zit een 1.4 GHz quad-core chipset verstopt dat met de hulp van 2GB werkgeheugen ervoor zorgt dat het toestel aangedreven wordt. Er is hiernaast 16GB opslagruimte aanwezig wat met een microSD kaart uitgebreid kan worden tot 256GB. Voor een smartphone in de categorie heeft het toestel een grote batterij van 2800 mAh.

Camera

De smartphone heeft aan de achterkant een speciale camera die bestand is tegen extreme omstandigheden. Met de 13 megapixel camera zijn foto’s te maken in de moeilijkste condities dankzij de militaire rating en de hoge gevoeligheid voor licht. Aan de voorkant van de smartphone is een 5 megapixel frontcamera te vinden.

Kopen

De duurzame Samsung smartphone is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. In Nederland is het toestel verkrijgbaar in het zwart. De Galaxy Xcover 4 gaat als simlockvrij toestel over de toonbank gaat voor 259 euro. In combinatie met abonnement is de smartphone voor een lager bedrag te koop. Het apparaat wordt dan wel in gedeeltes afbetaald aan de provider. Met de vastgestelde adviesprijs valt de Xcover 4 in het middensegment. De abonnementen van de Samsung Galaxy Xcover 4 zijn op Mobielkopen.net te vinden net als de prijzen voor een los toestel.