Samsung Galaxy X kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy X kopen? De Samsung Galaxy X heeft krachtige specificaties met een stijlvol en elegant uiterlijk. Op alle fronten overstijgt de Samsung Galaxy X andere smartphones van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Met een 8.4 inch display en snelle 845 processor hoef je geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de dual-camera.

Merk:

6,3 inch 6 GB RAM 64 GB opslag mAh

Verwacht: Samsung Galaxy X

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

Er is veel gesproken over de Galaxy X als de opvouwbare telefoon maar wordt dit ook de naam van het toestel? Op dit moment weet niemand het zeker. Geruchten vertellen dat Samsung van de S-naam af zal stappen om door te gaan met de Galaxy X benaming. Het wordt dan geen Samsung Galaxy S10 maar Galaxy X; de nieuwe naam voor de huidige S-serie.

Opvouwbare telefoon

De opvouwbare telefoon van Samsung, eerder genaamd de Galaxy X, heeft een lange historie van geruchten. Waar het ooit begon met opmerkingen van Samsung medewerkers over een flexibel display is het internetfenomeen bijna uitgegroeid tot een consumentenproduct. Jaren geleden doken de eerste patenten op, waarin beschreven werd hoe het toestel zou moeten werken. Inmiddels zijn er meer dan honderd patenten aangevraagd waarin ook het design van het opvouwbare model werd geïllustreerd. De techniek is bijna klaar maar is de markt dat ook? Met een hoogprijskaartje dat ver boven de huidige generatie smartphones uitstijgt zijn de verwachtingen hoger dan ooit. Wat zijn de verwachtingen van het opvouwbare model?

  • 8.4 inch display

Kopen

De Samsung Galaxy X kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van Samsung is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Samsung Galaxy X voor een aanzienlijk lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Samsung Galaxy X wordt dan in termijnen terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy X abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones